Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Smartwatch Samsung Gear Fit

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Smartwatch Samsung Gear Fit Share Smartwatch Samsung Gear Fit


**Smartwatch Samsung Gear Fit**

Cu un ecrand de 1,84 inci”, curbat, Samsung Gear Fit te face să arăţi cool chiar şi pe durata celor mai intense activităţi, îţi permite să primeşti instant notificări privind apelurile recepţionate, e-mailuri, mesaje text şi alte aplicaţii la care eşti conectat. Monitorizează activităţile pe durata întregii zile, este rezistent la apă şi praf.

Primeşti notificări la fel ca pe smartphone-ul personal, îţi urmăreşte exerciţiile zilnice şi se conectează la căştile Bluetooth. Astfel, nu mai sunteţi nevoiţi să porţi telefonul mobil în timpul antrenamentelor.

**Samsung Gear 2**

Spre deosebire de fratele său Neo, cu Samsung Gear 2, pe lângă că primeşti notificări la fel ca pe smartphone-ul personal, iar camera încorporată te ajută să capturezi cu uşurinţă şi să înregistrezi momentele de zi cu zi, urmăreşte exerciţiile dumneavoastră zilnice pentru a vă oferi un antrenament personalizat. Poate fi considerat un adevărat antrenor personal, dar care nu este însă atât de drastic. Şi asta pentru că îţi permite să te conectezi la căştile Bluetooth pentru a asculta muzica preferată în timpul antrenamentelor.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută