Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Sa redescoperim farmecul Romaniei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sa redescoperim farmecul Romaniei Share Sa redescoperim farmecul Romaniei


**Romania** are locuri superbe, dar parca le descoperim din ce in ce mai greu sub avalansa de tentatii venita de pe plajele din Turcia, Grecia sau Bulgaria. Si totusi, nicaieri nu este ca pe plaiurile noastre pe care ne dorim sa le descoperim cat mai des, mai ales ca sunt accesibile si se preteaza perfect pentru o vacanta de cateva zile.

Te uiti in calendar, vezi cat de aproape este **1 Mai** si deodata inima iti da un imbold sa cauti [cazare in Vama Veche]( http://www.portalturism.com/cazare-romania/constanta/vama-veche) pentru a prinde primele zile de soare de pe anul acesta. Si parca **Vama** si marea sunt mai aproape de cand ai fir intins pe autostrada pana la **Constanta**. Insa mai ai de rezolvat o problema: cazarea.

Daca ai epuizat cunostintele, rudele sau colegii de la birou care stiau ei o vila frumoasa unde au stat ani la rand, e timpul sa iti faci temele si sa cauti serios locatii unde poti sa iti petreci mini-vacanta de primavara la mare.

Un loc relativ nou de pe internet, dar deja foarte cunoscut, unde s-au strans foarte frumos sute de mii de hoteluri si resorturi din intreaga lume este portalturism.com. Aici vei gasi peste 300000 de hoteluri din toata lumea, inclusiv de la noi din tara, si unelte care te vor ajuta sa alegi cea mai buna oferta turistica. Prin intermediul acestui site poti intra in legatura directa cu administratorii unitatilor de cazare, obtinand oferte personalizate in functie de grup, de durata, de perioada si de cat de mult har ai sa negociezi.

Ai de unde alege si poti descoperi usor Romania daca intri in sectiunea **Turism Intern** unde sunt grupate pe zone de interes ofertele din tara. In sectiunea de litoral poti selecta **ofertele din Vama Veche, Constanta, Mamaia Nord, Costinesti si Eforie Nord**. Doar pentru Vama Veche gasesti 77 de unitati de cazare gata sa te primeasca. Ai la dispozitie aici cam toate informatile de care ai nevoie pentru a compara, pentru a te informa si a-ti face o lista scurta de preferinte: *preturi in functie de tipul de camera, stele, facilitati oferite, numar de camere disponibile si chiar imagini ale vilei sau ale camerelor*. Afli chiar si daca ai loc special de gratar.

Pe [Portal Turism]( http://www.portalturism.com/) gasesti orice doresti in materie de calatorii. Pe langa lista impresionanta de oferte de turism intern si ofertele de la numeroase agentii pentru calatorii in strainatate, sejururi, croaziere ori circuite, gasesti sa rezervi si bilete de avion spre orice destinatie. Merita sa faci un tur virtual si sa marchezi in lista de dorinte locurile prin care vrei sa ajungi anul acesta pentru ca sezonul de vacante se deschide in curand.

Powered by [SEO monitor]( http://www.pinterest.com/buntstudio/seo-monitor/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută