Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Robin and the Backstabbers si Mick Harvey in concert la Bucuresti si Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Robin and the Backstabbers si Mick Harvey in concert la Bucuresti si Cluj Share Robin and the Backstabbers si Mick Harvey in concert la Bucuresti si Cluj


**Evenimentele Liveland Showcase** ii vor aduce in fata publicului pe muzicianul australian Mick Harvey (in premiera in Romania) si pe cei de laRobin and the Backstabbers!

**Concertele vor avea loc pe 17 aprilie la Bucuresti in clubul The Silver Church si pe 18 aprilie la Cluj-Napoca inFlying Circus Pub**.

**Mick Harvey** este un compozitor si multi-instrumentist cunoscut in urma colaborarii sale de lunga durata (mai bine de 36 de ani) cu Nick Cave in trupele *The Boy Next Door, The Birthday Party si Nick Cave and the Bad Seeds*, fiind responsabil pentru mare parte dintre aranjamentele muzicale ale pieselor acestora. In 2000 si 2011 a colaborat cu PJ Harvey ca producator si muzician pe albumele „*Stories From the City, Stories From the Sea” respectiv „Let England Shake*”, fiecare aducand artistei britanice cate un Mercury Prize.

Mick Harvey – Hank Williams Said It Best [Youtube](http://youtu.be/qZOUYrBfXhc)

De asemenea, **Mick Harvey** este recunoscut de pe urma carierei sale solo ce cuprinde sase albume de studio si un disc live. Cel mai recent album al sau, „FOUR (Acts of Love)”, lansat in 2013, are un ton „sumbru si fragil”, mirosind „cand a folk intoxicant, cand a cantec de leagan pentru iubiri pregatite a adormi pentru totdeauna” (Paul Breazu, Dilema Veche). O prezenta influenta a muzicii contemporane, Mick Harvey este un artist complet care nu poate fi ratat live!

Mick Harvey – Glorious [Youtube](http://youtu.be/zAtNTxORVrU)

**Robin and the Backstabbers** este o trupa rock formata in 2010 la initiativa lui Andrei Robin Proca. Inspirati de Paul Simon, taxidermie si Parcul National Muntii Calimani, membrii formatiei descriu muzica pe care o fac ca “pop melodramatic”. Dupa 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla, un prim album de succes si premiul „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa lucreaza in prezent la un nou disc de studio, a doua parte a viitoarei trilogii intitulate Bacovia Overdrive.

Robin and the Backstabbers – SPNZRTR [Youtube](http://youtu.be/5jmq_RUUCTE)

**Pentru evenimentul Liveland Showcase: Mick Harvey si Robin and the Backstabbers de la Bucuresti, biletele se vor gasi la intrare la pretul de 30 de lei**.

[Facebook event](https://www.facebook.com/events/579788318736186)

**Pentru evenimentul Liveland Showcase: Mick Harvey si Robin and the Backstabbers de la Cluj-Napoca, biletele in avans costa 30 de lei si se gasesc la bar in Flying Circus Pub, la Atelier Cafe si la Flowers Tea House**.

[Facebook event](https://www.facebook.com/events/488940844549772)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută