Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Iepurașul vine la Iulius Mall cu un premiu special: Fiat 500 Cabrio

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Iepurașul vine la Iulius Mall cu un premiu special: Fiat 500 Cabrio Share Iepurașul vine la Iulius Mall cu un premiu special: Fiat 500 Cabrio


Şi în acest an, Iulius Mall Cluj își răsfață clienții cu ceva nou de Paște. Iepurașul le va dărui pasionaților de shopping nenumărate premii, care să le însenineze Sărbătorile Pascale. Cel mai norocos va pleca de la cumpărături la volanul unui autoturism Fiat 500 Cabrio. Primăvara aceasta, îndrăgita destinație de cumpărături şi petrecere a timpului liber face o promisiune atrăgătoare – „De Paşte, cine e câștigător primește un iepuraș cu motor!”. Campania specială se desfăşoară până în 19 aprilie şi aduce daruri aparte pentru clienţii fideli Iulius Mall. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile lor preferate se pot înscrie la tombolă, prin Centrul Info. Zilnic, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unui card cadou în valoare de 100 lei, valabil la magazinul Chic Ville din Iulius Mall, şi unei invitaţii pentru două persoane la spectacolele Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca. În ultima zi a campaniei vor fi extraşi şi câştigătorii a trei vouchere de cumpărături, fiecare în valoare de 500 de euro, valabile în magazinul b din Iulius Mall. Tot pe 19 aprilie, marele norocos al campaniei va deveni, în urma tragerii la sorţi, proprietarul unui autoturism Fiat 500 Cabrio.

Detalii:
https://www.facebook.com/IuliusMallCJ

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută