Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

AllNighter – Un nou maraton de filme 3D la Cinema Florin Piersic!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii AllNighter – Un nou maraton de filme 3D la Cinema Florin Piersic! Share AllNighter – Un nou maraton de filme 3D la Cinema Florin Piersic!


Nu știu vouă dacă vă surâde ideea unei nopți întregi dedicate filmelor, dar eu (și mulți prieteni de-ai mai obsedați de filme) salt de bucurie de fiecare dată când primesc un mail care mă anunță cordial „Marți, data X, luna Y, vă așteptăm la o nouă ediție ALL NIGHTER!”. Chiar dacă se întâmplă să mai văd din filmele selectate, cedez de fiecare dată tentației de a petrece între 5 și 7 ore la cinema, în compania actorilor mei preferați și a unei pungi imense de popcorn! Pasionații de filme și studenții care doresc să-ți petreacă o noapte urmărind ultimele filme apărute în cinematograf, consecutiv, pot merge marți, 15 aprilie, începând cu ora 20:00, la cinema ,,Florin Piersic”. Ediția aceasta se anunță a fi una extrem de reușită ținând cont de faptul că cei prezenți vor putea viziona ultimele filme 3D apărute în cinema: ,, Noah 3D”, ,,Spune-mi ce ai făcut azi noapte!” și ,,Need for Speed” 3D. Ediția acesta numărul de bilete este unul limitat, de 530, iar cei care doresc să ia parte la maraton trebuie să-și achiziționeze biletele din timp. Biletele pot fi achiziționate de la Casa de Cultură a Studenților. Prețul biletelor: 15 lei/ posesorii de StudCard/OmniPass; 20 lei/ neposesorii.

Marți 15 aprilie
Cinema Florin Piersic
Piața Mihai Viteazu
20.00
Detalii:
www.facebook.com/AllNighter

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută