Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

ABOUT TUBE’S CHEMICALS…

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ABOUT TUBE’S CHEMICALS… Share ABOUT TUBE’S CHEMICALS…


Înainte de orice, să știți că mă voi repeta. Dar nu pot altfel.

În vâltoarea asaltului informațional la care sunteți zilnic expuși, nu mă miră deloc dacă ați uitat ce v-am povestit în urmă cu mai bine de-o lună despre un nou (viitor, pe atunci, actual, acum) hot spot al orașului. Detalii despre poziționare, specificitate și alte amănunte complicate precum numărul de telefon, numele paginii de Facebook, capacitate etc. etc. nu sunt foarte relevante. Un singur lucru sper să mai țineți minte: numele barului. TUBE. TUBE. TUBE. Gata, acum nu aveți cum să îl uitați, mai ales după ce veți parcurge următoarele rânduri. M-am luptat cu mine pentru a vă livra un text aparte, dar în același timp util, care să vă capteze atenția. Mi s-a spus să exagerez. Mi s-a sugerat exacerbarea, fastul, pomposul. Le-am refuzat, optând pentru simplitate: dacă un loc îți place din prima, te vei întoarce. Dacă te dezamăgește în raport cu informația pe care o ai de dinainte de a-l vedea, atunci cu siguranță nu vei mai călca acolo în viața ta. Pentru că TUBE este într-adevăr un bar, un local, un spațiu, ca multe altele din oraș, mizez pe curiozitatea voastră în a-i descoperi farmecul aparte. Vreau să vă puneți întrebări, vreau să vă fac curioși, până în punctul în care să mergeți chiar voi și să îi spuneți curajoși barmanului: „hei, îmi faci te rog un Southern Smash, Autumn Punch sau un Lucky Mojito? Sau mai bine îmi recomanzi un Fog Cutter?”. Iar cel mai simpatic barman pe care l-ai cunoscut vreodată îți va zâmbi, răspunzând amuzat: “ Nu vrei mai bine un Smoked Tea Sour sau un 5’ clock cocktail?”. În acel moment veți știi că vă aflați în locul potrivit, în cel mai bun moment posibil pentru a gusta altfel de băuturi. Cocktailuri unice în oraș, realizate (o mare parte dintre ele) după rețete originale, care îmbină pasiunea pentru mixologie cu interesul pentru noutate și creativitate. V-am tot vorbit despre reacții chimice, elemente specifice, chimie socială. Acum, realizez că despre toate astea nu prea poți scrie (sau citi, în cazul vostru). Ele trebuie experimentate!

TUBE – Social Chemistry
B.P. Hașdeu 63
facebook.com/tubesocialchemistry
tubechemistry@gmail.com

“Here at Tube we have the passion for making high quality drinks using, spirits infused in-house, exotic fruits, freshly snipped herbs and fragrant spices. Take time to explore, make new discoveries, or revisit an old favorite. Sit back and let the social chemistry to work its magic”.

TUBE’s crew

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută