Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

The Show: A Tribute to ABBA – de 4 ori mai multe concerte decat ABBA

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Show: A Tribute to ABBA – de 4 ori mai multe concerte decat ABBA Share The Show: A Tribute to ABBA – de 4 ori mai multe concerte decat ABBA


**Cunoscuta trupa ce va concerta pe 12 iunie la Bucuresti – The Show: A Tribute to Abba** a sustinut in urma cu aproximativ 2 saptamani cel de-**al 600-lea concert al carierei, cifra marcand de 4 ori mai multe concerte decat a sustinut trupa originala Abba**. Artistii s-au putut bucura de o sala plina cu fani extaziati, carora le-au promis ca se vor intoarce cat mai curand.

**Show-ul cu numarul 600 al artistilor ce dau viata hiturilor Abba a avut loc la Trefor Arena din Kolding – Danemarca**. The Show: A Tribute to Abba are parte de un succes incredibil, sustinand pana acum concerte cu casa inchisa in aproximativ 50 de tari din intreaga lume, concertele trupei insumand de 4 ori mai multe concerte decat au sustinut cantaretii originali ai formatiei Abba! Publicul, presa de peste tot din lume dar si FanClubul International Abba au conchis: „**Absolutely the best ABBA since ABBA!**”

**Potrivit The Official International ABBA Fan Club, „The Show: A Tribute to Abba**” *a preluat pozitia de cea mai buna trupa tribut Abba din lume! Timp de 2 ore, show-ul suedezilor prezinta o mare varietate de hituri Abba. Oamenii de peste tot din lume sunt extrem de atrasi de aceasta trupa deoarece prezinta un show live, ce poarta in timp fanii Abba de la castigarea Eurovisionului pana la marele succes international al trupei*.

Printre cele mai mari hituri se numara: **Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money, Knowing Me Knowing You**, in show fiind presarate si alte surprize din uriasul catalog de piese Abba. De notat ar mai fi si faptul ca muzicieni din trupa originala Abba apar in featuring-uri cu membrii formatiei.

Excelentele cantarete **Katja Nord si Camilla Dahlin** vor evolua intr-un featuring de senzatie cu muzicieni originali din ABBA. *Legendarul saxofonist Ulf Andersson si chitaristul Janne Schaffer, precum si Roger Palm, Lasse Wellander, Mats Ronander, Rutger Gunnarsson, Finn Sjöberg vor urca in iunie pe scena Salii Palatului alaturi de trupa si de membri ai Orchestrei Simfonice din Londra, ce vor fi dirijati de Matthew Freeman*.

Biletele pentru The Show: A Tribute to Abba se gasesc Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!

**Preturile biletelor pentru spectacolul din 12 Iunie 2014, ora 20.00 sunt urmatoarele**:

– 250 lei (categoria VIP)

– 200 lei (categoria 1)

– 150 lei (categoria 2)

– 100 lei (categoria 3)

– 50 lei (categoria 4)

~~ **The Show: A tribute to ABBA va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 12 iunie 2014 si este organizat de Project Events**. ~~

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută