Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Thanks for leaving Noua piesă a Alexandrei Stan

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Thanks for leaving Noua piesă a Alexandrei Stan Share Thanks for leaving Noua piesă a Alexandrei Stan


Noua piesă a Alexandrei Stan, “**Thanks for leaving**”, va avea un videoclip aparte. Acesta va fi un scurt metraj, iar prima parte are o coregrafie special realizată de Emil Rengle – [Youtube](http://youtu.be/229EJTUiFGg)

Dansul pe melodia “**Chronicles of a fallen love**” aduce în prim plan lupta interioară pe care violența o produce în fiecare persoană și riscul de a răspunde tot prin violență. *Această primă parte din scurt metrajul “Thanks for leaving” ne introduce în imaginația artistei, care este martoră a confruntării între bine și rău*.

*Personajele cu mască, îmbrăcate în negru, reprezintă gândurile violente, negative, care încearcă să suprime pozitivitatea și inocența, întruchipate de cea mică. În ciuda tuturor eforturilor, fetița pierde lupta și este cuprinsă de întuneric. Finalul pozitiv al acestei povești îl veți afla în ultima parte a scurt metrajului “Thanks for leaving”*.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută