Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

Ne place să ne pierdem în Spațiu (Cafe Pub)!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ne place să ne pierdem în Spațiu (Cafe Pub)! Share Ne place să ne pierdem în Spațiu (Cafe Pub)!


Mărturisesc că eram în pană de idei. Habar nu aveam ce să scriu și cum să formulez un text despre Spațiu Cafe Pub, și nu pentru că nu știam ce să vă spun. Însă cumva, vroiam să nu mă repet în laude excesive. Adevărul este că da, locul e atât de fain încât o dată ce ai spus asta, e de prisos să mai insiști. Căutând informații noi, cerând păreri în dreapta-stânga, am rămas blocată pe o frază: “intri străin, pleci prieten”. Îmi pare rău că nu am spus eu asta prima, dar împărtășesc în totalitate ideea tipului care a spus asta. Și acum, o foarte scurtă trecere în revistă: Spațiu Cafe Pub este acel loc mișto unde ați petrecut seri studențești, însă îl găsiți la o altă adresă: Napoca 9. Cum aș caracteriza eu în câteva vorbe localul: prietenos, cald, un fel de acasă-în-oraș. Adică o dată ce ai pășit în Spațiu nu prea îți vine să te formalizezi. Dacă vrei să stai la bar în timp ce îți aștepți prietenii, o poți face, îți garantez că vei putea purta discuții interesante cu personalul amabil și amuzant. În altă ordine de idei, cuvintele cheie pe care le folosim în Spațiu sunt: concerte caustic, spectacole de stand-up comedy, seri de karaoke, seri speciale dedicate fetelor, spectacole de teatru de club. Dar, nu se rezumă totul la evenimente. Spațiu Cafe Pub este singurul bar din oraș care mai menține măsurile de 25ml la shot-uri și 50ml de alcool la long drinks, ceea ce contează încă de la primele drink-uri ale serii. Spațiu Cafe (adică cafeaua casei), cocktailuri, fresh-uri și desigur berea Guiness la draft la doar 10 lei sunt motive în plus pentru a petrece o seară pierduți în Spațiu, pe ritmuri de muzică bună (rock, blues & co.).

Spațiu Cafe Pub
Napoca 9, subsol
Tel: +40 742 899 109; +40 264 439 358
facebook.com/SpatiuCafePub
Orar:
L – V: 12.00 pm – 6.00 am
S – D: 6.00 pm – 6.00 am

„Unul din cele mai faine baruri din Cluj! Locație centrală, seara de karaoke de neratat, iar prețurile sunt mai mult decât decente (aș putea să zic chiar ieftin). Recomand!”

Dan_client fidel

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută