Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/04/2014
Arhiva Zile si Nopti

LUCAS SUPER SANDWICH

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii LUCAS SUPER SANDWICH Share LUCAS SUPER SANDWICH


Curiozitatea m-a mânat într-o seară liniștită de sâmbătă într-o plimbare cu o destinație foarte precisă: strada Napoca nr.9. Cea mai bună decizie a zilei. Lucas Super Sandwich s-a născut în urmă cu aproape 5 ani la Timișoara, în prezent existând deja cinci locații Lucas: trei în Timișoara, una în Sibiu și cea mai nouă, în Cluj. Conceptul a fost creat de familia Croitoriu, mai exact de Ela și Lucian, cei care testează fiecare sandwich, concep rețetele și se ocupă de business. Probabil vă întrebați de ce ați alege Lucas Super Sandwich? Permiteți-mi să vă răspund pe scurt la întrebare: pentru că nu vorbim de un fast-food. Pentru că în meniu veți descoperi 14 sortimente de sandwichuri delicioase, realizate pe loc, din ingrediente proaspete, de calitate superioară. Pentru că pâinea se face pe loc, nu conține conservanți, aditivi sau alte substanțe.

Pentru că sosurile sunt light, lejere și sănătoase (sosul de iaurt și brânză degresată este preferatul meu), nu conțin maioneză sau ketchup. Pentru că sandwichurile sunt foarte sănătoase, gustoase și sățioase. Pentru că sunt o alternativă rapidă și accesibilă la un prânz care v-ar ocupa timp prețios. Sandwich cu șuncă țărănească, cu ceafă afumată, somon afumat, pastramă de vită, chorizo, vegetarian, de post sau variantele pentru mic dejun ale tuturor sandwichurilor, care se servesc cu cașcaval, fără sosuri sunt doar o parte din bunătățile care vă așteaptă zilnic pe strada Napoca, alături de diverse sortimente de freshuri (portocale, măr, morcov, lămâie, grapefruit, mango, pară, struguri, țelină, sfeclă roșie etc), smoothie, ceai sau cafea. Nu-mi rămâne decât să vă dau un sfat: grăbiți-vă să le gustați, iar eu vă promit că vor deveni în cel mai scurt timp preferatele voastre!

LUCAS SUPER SANDWICH

Napoca nr. 9

Tel: +40 769. 643 002; +40 264 439 068

www.lucassupersandwich.ro;
cluj@lucassupersandwich.ro;
https://www.facebook.com/LucasSuperSandwich.ClujNapoca

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută