Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/02/2014
Arhiva Zile si Nopti

Transformă-ți frumusețea într-un record mondial la Iulius Mall!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Transformă-ți frumusețea într-un record mondial la Iulius Mall! Share Transformă-ți frumusețea într-un record mondial la Iulius Mall!


Pentru a celebra într-un mod inedit Ziua Femeii, Iulius Mall invită doamnele şi domnişoarele să participe la un eveniment care va aduce recunoaştere internaţională oraşului Cluj-Napoca. Sâmbătă, 8 martie 2014, Iulius Mall Cluj le oferă ocazia unică în viaţă de a se implica în încercarea oficială GUINNESS WORLD RECORDS® pentru cele mai multe femei care se rujează simultan. Evenimentul este o premieră pentru ţara noastră şi va avea loc la parterul Iulius Mall Cluj, începând cu ora 18.00. Cel care se va ocupa de buna dispoziţie a publicului va fi îndrăgitul prezentator Cătălin Măruţă, în timp ce darul muzical special va fi oferit de trupa Vama.

Iulius Mall Cluj concurează la categoria „Cele mai multe femei care se rujează simultan”. Recordul actual este deţinut de Ésika, un brand sud-american de cosmetice, care a reunit 1.002 consultanţi în centrul comercial Tamanaco din Caracas, Venezuela, pe 19 august 2012.

Doritoarele, indiferent de vârstă, care vor să îşi transforme frumuseţea într-un record mondial, chiar de ziua lor, sunt aşteptate la Iulius Mall Cluj. Rujurile cremoase şi în culori ispititoare vor fi oferite tuturor participantelor de brandul internaţional AVON, prezent în peste 100 de ţări, cu mai mult de 6 milioane de reprezentanţi. Doamnele şi domnişoarele vor trebui să se rujeze timp de 1 minut, simultan, pentru a stabili un nou record mondial. Evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj în parteneriat cu AVON şi va beneficia de prezenţa unui reprezentant oficial al GUINNESS WORLD RECORDS®.

În cadrul grupului de companii Iulius, aceasta este cea de-a treia acţiune cu notorietate mondială. Pe 2 iunie 2012, ansamblul urbanistic Palas şi Iaşul au stabilit împreună un record: 12.740 de lampioane înălţate simultan. Pe 8 decembrie 2013, la Palas Mall au fost prezente 1.073 de persoane costumate în elfi, care au stabilit un nou record mondial la categoria „Cea mai mare adunare de oameni îmbrăcaţi în spiriduşii lui Moş Crăciun”.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută