Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/02/2014
Arhiva Zile si Nopti

Vunk isi invita fanii la filmarea noului lor clip cu Andra

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vunk isi invita fanii la filmarea noului lor clip cu Andra Share Vunk isi invita fanii la filmarea noului lor clip cu Andra


In avanpremiera zilelor care celebreaza dragostea, Vunk isi invita fanii sa imparta cu ei experienta filmarii unuia dintre cele mai frumoase cintece de dragoste ale trupei, noul single “Numai la doi” printr-un concurs inedit realizat pe Facebook.

Astazi fanii sunt invitati sa imparta cintecul “Numai la doi” cu iubirile lor, iar prin tragere la sorti doi tineri vor participa miine la filmarile clipului care ii are in prim plan pe baietii de la VUNK, dar si pe Andra.

In spatele oricarei filmari a unui videoclip exista multe povesti sau intamplari. Unele se afla, altele raman doar intre cei prezenti acolo.

Un numar foarte mare de oameni, care stiu ce au de facut ca ideea tiparita pe o hartie sa devina un film de trei sau patru minute , decoruri, efecte speciale, multe costume si artistii pe care ii poti vedea si in spatele camerelor, toate acestea fac parte din magia realizarii unui videoclip.

Noi vrem sa impartasim experienta asta cu doi dintre fanii nostri, care sper sa fie fascinati de povestea din spatele unei povesti din care vom face parte noi, cei patru de la Vunk si Andra.’ spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

**Single-ul “Numai la doi” face parte din albumul “Nu scapa nimeni” lansat de VUNK in 2012**, publicul putind asculta o versiune de **concert cu Andra si VUNK** in cele doua concerte majore ale trupei “Nu scapa nimeni” (2012) si asasishow (2013)

Lansarea videoclipului este anuntata in apropiere de Valentine’s Day.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută