Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/02/2014
Arhiva Zile si Nopti

Una Historia de Tango spectacol de teatru la Teatrul Masca

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Una Historia de Tango spectacol de teatru la Teatrul Masca Share Una Historia de Tango spectacol de teatru la Teatrul Masca


**Teatrul Masca vă invită duminică, 9 februarie, ora 19.00** la ultima reprezentație din această stagiune a spectacolului **Una Historia de Tango**, o călătorie în timp printre cele mai importante etape ale tangoului ce anul acesta împlinește patru ani de la premieră.

**Coregrafa Doina Botiș**, prezentă în distribuția spectacolului va pleca timp de trei luni în Mexic să antreneze o echipa pentru varianta mexicană a show-ului de televiziune “Dansez pentru tine”.

“Vă așteptăm sa fiți martorii unei călătorii spectaculoase prin istoria unui dans intens și provocator ce se îmbogățește zi de zi cu trăirile pasionale ale fiecărui dansator. Tangoul este un mod de viață pe care actorii noștri au reusit să și-l însușească și să îl transmită către public într-un mod fascinant. Veniți să facem din întâlnirea de duminică o sărbătoare a bucuriei de a dansa!”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

**Una Historia de Tangou** este un spectacol de dans pasional, puternic, plin de energie, cu personaje carismatice și o ambianță fină, un spectacol în care performanţa este pe primul loc.
Acesta va fi reluat în stagiunea următoare.

Detalii pe [Teatrul Masca](http://www.masca.ro)

Parteneri media: RFI Romania, Bucuresti FM, Romania Libera, Ziarul Ring, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Revista Accente, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro, Ziarul Metropolis

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută