Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/02/2014
Arhiva Zile si Nopti

Dobrica de la Suie Paparude, aka DJ Haute Coulture, la Dansul si avansul

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dobrica de la Suie Paparude, aka DJ Haute Coulture, la Dansul si avansul Share Dobrica de la Suie Paparude, aka DJ Haute Coulture, la Dansul si avansul


**Intrarea: 10 lei**

**Sambata, 8 februarie, dupa 9 seara, Ufe si AltOm impart pupitrul de DJ cu Haute Coulture, in cea de a patra editie de Dansul si avansul**

**Colectiv (Piata Bucur, fosta Fabrica Pionierul) gazduieste sambata, 8 februarie 2014, dupa 9 seara, editia cu numarul 4 de „Dansul si avansul”**. Invitatii permanenti ai petrecerilor dansante sunt **Ufe si AltOm**, iar de visuals se ocupa Schultz.
asa cum v-am obisnuit, fiecare editie are o tematica anume, iar despre editia de saptamana aceasta, putem sa va oferim urmatorul indiciu:

O ardeam așa ușor… la ralanti, și mă uitam la film, când am văzut-o în dreapta mea.
Îmi plăcea tot ce vedeam, de-aici de unde stăteam: ținuta, culoarea pielii, cum sufla fumul în spate… “Ah, ce ți-aș regla puțin avansul!” I-am zis, dar ea nimic.
“Premium, sau… regular?”. Ea tot nimic.
“Fatooo, îmi plac de mor jantele tale!”.
Ea “Ce?”.
“Gențile, păpușe, gențile!”.
Ea “Ahm, păi de ce?”.
“Pentru că, din seria filmelor și pentru că… automobile!”

**Mihai Dobre aka Haute Culture** este unul dintre fondatorii trupei de **muzica electronica Suie Paparude** in care activeaza din 1993. DJ și producător din 2004, a realizat impreuna cu Dlaid remixul piesei **Wamintirile al trupei Alternosfera**, piesa prezentata in cadrul premiilor Breakspool Awards din 2005, si scoasa si in format vinil pe compilatia TMBase 2004.

A mai produs sub numele de Pink Lenins (proiect muzical impreuna cu Alex Pop), muzici pentru Premiile Gopo si Tiff si soundtrack-uri pentru filme de scurt metraj precum: The Museum of Broken Relationship, Captivi de Craciun, Vineri la amiaza si Tabasco.

**Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici:**

[Facebook](https://www.facebook.com/events/152312906457841)

[Colectiv](http://www.colectiv.ro) | [Facebook](http://www.facebook.com/colectiv.ro) | [Instagram](http://www.instagram.com/colectivro)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută