Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/02/2014
Arhiva Zile si Nopti

Bicicleta pe care o poti lua cu tine chiar peste tot

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bicicleta pe care o poti lua cu tine chiar peste tot Share Bicicleta pe care o poti lua cu tine chiar peste tot


Iti iubesti **bicicleta** si libertatea pe care ti-o ofera, insa uneori dificultatea unui traseu ori lipsa unei infrastructuri mai bune te forteaza sa foloseasti metroul, autobuzul sau tramvaiul.

Si cum sa urci intr-un mijloc de transport cu ditamai bicicleta sau ce sa faci atunci cand vrei sa calatoresti cu metroul la orele de varf, cand nu este permis? Alteori trebuie sa transporti bicicleta cu masina, dar o bicicleta normala nu prea incape in portbagaj si are nevoie de suport special.

Ar fi bine daca ar exista [biciclete pliabile]( http://www.biciclop.eu/bicicleta-pliabila-strida-lt.html), pe care sa le strangi ca pe o umbrela si sa le transporti fara greutate in orice mijloc de transport sau sa le gasesti usor loc in portabagaj, nu-i asa?

Ei bine, un tanar pe numele lui **Mark Sanders** care probabil s-a confruntat cu aceleasi probleme, a decis sa faca mai mult decat sa se planga sau sa renunte la pedalat. A inventat o bicicleta pliabila pe care o poti strange din cateva miscari, in cateva secunde, fara efort.

**Bicicleta Strida**, conceputa de el, cantareste mai putin de 10 kg, adica este suficient de usoara si pentru doamne si domnisoare si extrem de compacta, astfel incat sa poti urca si intr-un troleibuz aglomerat fara sa strige lumea la tine. Este deopotriva foarte solida si sigura pe sosea si vei putea face o plimbare de placere in conditii de siguranta.

Ce mai este extrem de interesant la aceasta **bicicleta**? Nu are lant de tractiune, care este aproape mereu o sursa de murdarit pantalonii sau incaltamintea. Sistemul de tractiune este asigurat de o **curea de kevlar**, un material extrem de rezistent ce nu necesita ungere si implicit te scapa de grija picaturilor de ulei imprastiate pe hainele tale. Iar **bicicleta Strida** nu este singura optiune oferita de **Biciclop**.

Cei care vor o **bicicleta pliabila** pot alege si **modelele produse de Koliken sau Dahon**, solide, inovative si usor de pliat.

O astfel de bicicleta este ideala pentru a merge la birou. O poti o gara linistit intr-o debara sau poti urca in lift cu ea, indiferent cat de mic este acesta sau ii poti gasi un loc potrivit de depozitare pentru ca nu ocupa mult loc.

**Bicicleta pliabila** poate fi gasita si in Romania, in magazinul online [Biciclop]( http://www.biciclop.eu/), specializat in vanzarea de biciclete de orice tip si pentru orice tip de personalitate. Vei gasi **triciclete, trotinete precum si accesorii si componente**.

Biciclop.eu pune la dispozitie doritorilor chiar si doua versiuni de culoare. Merita sa le vezi pe site unde gasesti si o demonstratie video. Vei vedea de cat de simplu este sa le transformi in mai putin de 10 secunde dintr-un vehicul de oras intr-un obiect usor de transportat si depozitat.

Suficient de usor cat sa fie greu sa te decizi daca pedalezi pana la urmatoarea statie sau te urci in autobuz cu tot cu **bicicleta**.

Powered by [SEO monitor]( http://www.pinterest.com/buntstudio/seo-monitor/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută