Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/01/2014
Arhiva Zile si Nopti

Opera Resto Caffe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Opera Resto Caffe Share Opera Resto Caffe


Despre Opera Resto Caffe v-am mai povestit în urmă cu ceva timp, sunt sigură că de atunci ați călcat cel puțin o dată pragul localului luminos și elegant, situat cum s-ar spune exact în “buricul târgului”, vis-a-vis de Teatrul Național din Cluj.
Dacă este pentru prima dată când doriți să serviți masa aici, trebuie să știți că restaurantul se află într-o clădire istorică, care a fost renovata cu intenția de a păstra și scoate în valoare eleganța spațiului.

La primul nivel al clădirii istorice în care se afla restaurantul, sunteți serviți cu preparate gătite, desert și băuturi, iar la subsol, încăperea amenajată într-un stil clasic, servește drept cafenea și salon de fumători. Asta înseamnă că puteți veni aici însoțit de prieteni sau colegi pentru a savura un pahar de vin la ceas de asfințit sau o cafea aromată care vă va da energia atât de necesară la prima oră a zilei.

Opera Resto Caffe s-a impus în rândul clienților în primul rând datorită preparatelor gustoase și sățioase. Meniul restaurantului include preparate pentru mic dejun, masa de prânz sau cină. Zilnic, clienții au posibilitatea de a alege din peste 30 de preparate culinare. Ciorba de burtă, supa cremă, Lasagna de vinete cu mozzarella și sos de roșii, pastele gratinate cu ciuperci, salata rusească, salata de conopidă cu smântână, prăjitura casei sau piureul de castane cu frișcă proaspăt bătută sunt doar o mică parte din bunătățile pe care le puteți gusta zilnic la Opera Resto Caffe, alături de 3 variante ale unui meniu special, de care vă puteți bucura zilnic aici!

Opera Resto Caffe
P-ța Ștefan cel Mare 18/3
Tel: +40 0746 163 476
www.opera-food-caffe.ro
https://www.facebook.com/Opera.Resto.Caffe
Orar:
L-V: 08.00 – 20.00
S-D: 10.00 – 18.00

“We love good food, friends and coffe, wine and life!”

Echipa Opera Resto Caffe

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută