Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/01/2014
Arhiva Zile si Nopti

Ce departament duce gunoiul astazi?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce departament duce gunoiul astazi? Share Ce departament duce gunoiul astazi?


Angajatii unei companii care nu s-au angajat pentru a face curatenie sigur nu vor face acest lucru cu placere, chiar daca le-ar veni randul o data pe luna sau chiar mai rar. Nu este simplu si nici placut sa faci [curatenie in birouri]( http://www.vertex-cleaning.ro/servicii-de-curatenie/birouri-spatii-comerciale-industriale/) atunci cand treaba ta este sa faci rapoarte, sa citesti e-mailuri, sa raspunzi la telefon sau sa semnezi contracte.

Intr-o companie cu o astfel de abordare vis-à-vis de modul de a face curatenie, efectul se vede relativ repede: o curatenie indoielnica, o gestiune proasta a substantelor de curatat si a obiectelor sanitare. Aceasta se transfoma rapid in lipsa sapunului de la baie atunci cand ai mai mare nevoie si nu in ultimul rand, o animozitate intre membrii unei echipe care ar trebui sa lucreze impreuna pentru proiecte serioase si nu sa dea vina unii pe altii ca sala de meeting arata neplacut.

Ce-i drept, pentru o companie mica poate fi destul de costisitor sa angajezi o persoana dedicata pentru curatenie. Nici pentru o companie mare trecerea nu este usoara. Insa este mai costisitor sa lasi curatenia in seama oamenilor din companie care au cu totul alte joburi. Solutia cea mai buna este externalizarea acestor servicii, iar motivele sunt cat se poate de evidente.

Costul de oportunitate al angajatilor este cu mult mai mare decat costul serviciilor unei **companii specializate**. Este vorba de timp si de valoarea unui angajat care poate oferi companiei intr-o ora mai mult decat costa **serviciile de curatenie.** In plus, o **echipa specializata de curatenie**, cu **echipamente si substante de curatenie profesionale** va face in cateva ore ceea ce poate ca femeia de serviciu nu ar face intr-o zi, iar calitatea curateniei este net superioara in cazul in care se apeleaza la o firma specializata.

Un alt plus al unei **firme specializate** este varietatea serviciilor de care beneficiezi. O astfel de companie are personal si echipamente dedicate pentru curatarea mochetelor, curatarea geamurilor pe exterior si pe interior chiar si acolo sus, unde in mod normal nu se urca nimeni sa stearga praful, sanitizarea corecta a bailor, curatarea corecta a scaunelor sau canapelelor de piele, scoaterea petelor din mocheta sau de pe scaune de panza si chiar eliminarea alergenilor.

Astfel de servicii nu pot fi asigurate la o **calitate si eficienta convenabila** nici chiar de o persoana angajata in companie special pentru a face curatenie.
Daca iti faci un calcul corect, luand in considerare costul real al unui angajat, cu siguranta vei descoperi ca apelarea la o **companie specializata in curatenie** iti aduce o **economie in buget cu servicii mult mai bune.**

**In Bucuresti** poti apela pentru **servicii de cleaning profesional** de la [firma de curatenie Vertex Cleaning](http://www.vertex-cleaning.ro/), una dintre cele mai cunoscute pe piata in acest moment, ce ofera o **gama completa de serviicii,** pe baza de abonament sau la cerere.

**Vertex Cleaning ofera servicii de curatenie deopotriva pentru cladiri de birouri sau cladiri rezidentiale.**

Powered by [SEO monitor](http://blog.trafic.ro/2013/01/24/seo-monitor-este-vitala-adaptarea-rapida-la-schimbarile-de-algoritm-ale-google-si-la-cele-de-comportament-de-consum-in-online)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută