Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/01/2014
Arhiva Zile si Nopti

Lansare revista PHOTOgraphia la Brasov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lansare revista PHOTOgraphia la Brasov Share Lansare revista PHOTOgraphia la Brasov


[PHOTOgraphia]( http://www.photographia.ro/), prima publicație digitală interactivă în limba română, dedicată iubitorilor de fotografie din România, va fi lansată marți, 21 ianuarie, ora 19:00, la [Terroirs Boutique du Vin]( https://www.facebook.com/pages/Terroirs-Boutique-du-Vin/114911685384722) din Brașov, str. Diaconu Coresi.

Revista [PHOTOgraphia]( http://www.photographia.ro/) este o publicație care se dorește a fi un partener onest și de încredere pentru fotograful pasionat, în căutare de informație și repere. Cititorii noștri vor avea la dispoziție un conținut atractiv care să întâmpine dorințele și nevoile lor, să definească noi așteptări, să contureze o etică și un comportament fotografic cu baze profunde, să-i ajute să discearnă, să fie informați, să înțeleagă că în fața fotografiei nu au doar drepturi, ci și responsabilități, și să aducă lumină acolo unde sunt doar umbre conturate nesigur.

Publicația este fondată de Cristina Costieanu și Mihai Moiceanu, editată de DIGITALMAG, iar suportul digital este realizat de [epublio]( http://www.epublio.com/) – editură specializată în realizarea de conținut digital interactiv pentru tablete și smartphone-uri. Editorii asociați ai noii publicații digitale sunt Ionuț Bălan, Gabriel T. Bălănescu, Octavian Bâlea, Ana Moiceanu, Voicu Bojan, Daniel Chindea, Vlad Eftenie, Cristian Paraschiv și Cătălin Săvulescu. Echipa redacțională va fi completată, la fiecare ediție, de noi colaboratori. O prezentare a echipei editoriale poate fi urmărită online la [youtube](http://www.youtube.com/watch?v=6phynBLL_uY).

Pentru 2014, revista își propune 6 apariții bimestriale. Conținutul interactiv (text, foto, video, audio, animații, galerii foto, link-uri active etc.) este disponibil în variantă [Desktop (Windows, MacOS)](http://www.photographia.ro/) și [iOS (iPad/iPhone)](https://itunes.apple.com/ro/app/photographia/id786119891?mt=8), urmând ca, din luna martie 2014, cititorii să beneficieze și de o versiune pentru Android.

Vă invităm așadar la o prezentare a publicației și la o discuție despre starea fotografiei din România, într-un cadru plăcut și rafinat. [Terroirs Boutique du Vin]( https://www.facebook.com/pages/Terroirs-Boutique-du-Vin/114911685384722) este un spațiu unic în peisajul brașovean, care reunește vinul, cultura şi arta, destinat atât pentru organizarea de degustări și lansări de vinuri, cât și pentru conferințe, vernisaje sau workshop-uri.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi [www.photographia.ro](http:// www.photographia.ro) sau urmăriţi Photographia pe [Facebook]( https://www.facebook.com/Revista.PHOTOgraphia), [YouTube]( https://www.youtube.com/user/RevistaPHOTOgraphia) şi [Twitter]( https://twitter.com/PHOTOgraphia_RO).

Contact:
Cristina Costieanu, Director Editorial
Tel.: (004) 0368 448 924
E-mail: cristina@epublio.com
[www.epublio.com](http://www.epublio.com)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută