Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/01/2014
Arhiva Zile si Nopti

Dragostea pluteste in aer!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dragostea pluteste in aer! Share Dragostea pluteste in aer!


Spectatorii teatrului Masca prezenti vineri la Comedia Erorilor au avut parte de un moment inedit, incarcat de emotie si caldura.
Conform scenariului, aproape de final, personajul Antipholus, asumandu-si o promisiune mai veche, ii ofera personajului Luciana un inel si o viata impreuna. Surpriza a venit din partea actorului **Valentin Mihalache** (interpretul personajului Antipholus) care, avertizand publicul ca va urma o scena „extratext”, a cerut-o in casatorie pe iubita sa, **Alina Craita** (interpreta Lucianei). Astfel, actorii si personajele s-au contopit pentru cateva momente pe scena unui teatru altfel.

**„Vineri seara, magia a avut mai multe sensuri pe scena Teatrului Masca! Doi actori atat de dragi sufletului meu, intr-un moment de o emotie asa cum numai cei prezenti au putut sa o simta, au decis sa isi uneasca destinele. Casa de piatra, dragii mei, va doresc sa parcurgeti impreuna pana la capat drumul lung al vietii, sa traiti si sa impartiti fericire!**„, declara **Mihai Malaimare**, Directorul Teatrului Masca.

La Teatrul Masca nu stii niciodata cand, pe langa spectacolele anuntate poti fi martorul unor povesti din viata reala. Valentin si Alina sunt primul cuplu de actori care decid sa impartaseasca publicului acest moment deosebit. Inaintea lor insa, Florentina Nanau, membra a echipei de PR a teatrului a fost ceruta de sotie pe scena de iubitul ei, Cristi Dadal. Cei doi sunt acum casatoriti si sunt parintii unui baietel superb.

Detalii pe blogul Teatrului Masca: http://teatrulmasca.wordpress.com/.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută