Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/01/2014
Arhiva Zile si Nopti

Premieră absolută la Opera Națională Română

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Premieră absolută la Opera Națională Română Share Premieră absolută la Opera Națională Română


Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, Diesel Event a pregătit clujenilor și în acest început de an un spectacol extraordinar, o premieră absolută care va avea loc pe scena Operei Naționale Române. Astfel, vineri, 17 ianuarie, de la ora 17.00, respectiv ora 20.00, Ansamblul de Stat al Baletului de Gheață din St. Petersburg (Rusia), singurul din lume care poate purta această titulatură, va readuce gheață adevărată pe scena operei clujene. Înfiinţat în 1967, combinând pentru prima dată în lume, baletul clasic cu patinajul artistic, derulat pe un patinoar instalat pe scena unui teatru, Ansamblul de Stat al Baletului de Gheață din St. Petersburg a revoluţionat lumea spectacolelor, datorită măiestriei a nu mai puțin de 50 de balerini patinatori, majoritatea câştigători de medalii internaţionale şi olimpice la patinaj artistic, pregătiţi de coregrafi renumiţi în arta baletului clasic rusesc. Dansul, interpretarea și desigur recuzita de sute de costume, precum și decorurile năucitoare, lasă în urma de fiecare dată un public înmărmurit în faţa superbelor producţii care îmbină, într-o manieră unică, aranjamentul simfonic al muzicii cu bogăţia costumelor şi maiestria balerinilor!
Detaliile despre evenimentul din 17 ianuarie, preţul biletelor, modul de rezervare, găsiţi pe https://www.facebook.com/dieselcluj sau www.dieselclub.ro. De asemenea, rezervări se pot face și telefonic sau via e-mail (0264/439043; 0730/083.881; 0372/765432, rezervari@dieselclub.ro).

Vineri 17 ianuarie
Opera Națională Română
P-ța Ștefan cel Mare 2 – 4
17.00; 20.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută