Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/01/2014
Arhiva Zile si Nopti

AM GUSTAT… delicii indiene

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii AM GUSTAT… delicii indiene Share AM GUSTAT… delicii indiene


Chipsuri crocante indiene, rondele de ceapă pane crocante, pui la cuptor marinat în sos de semințe de dovleac, brânză indiană gătită la grill, sos de mentă și tamarin, supă de linte roșie, linte neagră în sos fragrant și cremos, pui în sos aromat de caju și roșii sau pui la cuptor marinat în condimente Tandoori, pâine-lipie indiană umplută cu cartofi, orez Basmati cu șofran și chimion și un delicios desert tradițional indian – Gulab Jamun. Acestea sunt doar câteva din preparatele speciale pe care le puteți încerca la petrecerea de Revelion în incinta restaurantul Indigo, situat în campusul studențesc Hașdeu, pe celebra stradă Piezișă la numărul 10, într-o clădire pe două nivele. Dacă însă aveți deja planurile făcute pentru noaptea dintre ani, trebuie să vă spun că restaurantul indian Indigo vă așteaptă și în 2014 cu același meniu original și autentic, la diverse mese de afaceri, aniversări, botezuri, nunți, mese festive sau microrevelioane, într-un cadru relaxant și desigur cu o servire ireproșabilă! Specificul indian al restaurantului îl transformă într-un loc foarte căutat de amatorii mâncărurilor exotice, care apreciază o bucătărie cu tradiție, cunoscută în lumea întreagă (printre clienții fideli ai restaurantului se numără o serie de companii precum Terapia-Ranbaxy, Genpact, Emerson) datorită meniului variat, care cuprinde o mulțime de preparate delicioase, inedite. Sfatul meu este să bifați pe lista voastră de locuri must-visit restaurantul Indigo, iar în cazul în care timpul nu vă permite, puteți utiliza cu încredere aplicația facebook.com/IndigoApp, pentru a plasa o comandă, fie în incinta restaurantului, acasă sau la birou.

Piezișă 10
Orar:
Luni – Duminică: 12.00 – 23.00
Telefon: +40 364 142 306
www.indigorestaurant.ro
https://www.facebook.com/IndigoRestaurant

“Indigo is a restaurant located in Cluj, serving authentic Indian dishes, prepared by very skilled Indian chefs. Outside of Bucharest we are the only place in Romania to find genuine Indian cuisine!”

Echipa Restaurantului Indigo

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută