Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

Modul în care poţi salva viaţa copilului tău

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Modul în care poţi salva viaţa copilului tău Share Modul în care poţi salva viaţa copilului tău


Viata copilului tau este extrem de pretioasa si ai face orice sa o salvezi, nu-i asa? Cea mai buna modalitate prin care i poti oferi copilului tau o centura de siguranta este chiar la nasterea lui, recoltand [celule stem]( http://www.cordcenter.ro/) din sangele placentar sau sangele cordonului ombilical, precum si din tesutul cordonului ombilical.

Celulele stem stau la baza formarii tuturor tesuturilor si organelor, iar stiinta avanseaza intr-un mod rapid gasind noi modalitati de a le utiliza pentru a trata boli foarte grave.

Celulele stem de calitate sunt recoltate la nastere, printr-o procedura rapida si usoara, accesibila in toate spitalele din tara. Dupa recoltare, acestea sunt analizate si procesate intr-un laborator specializat si apoi stocate in azot lochid la o temperatura de -196 grade Celsius, astfel incat ele pot fi folosite chiar si zeci de ani mai tarziu. Desi exista si alte modalitati de prelevare a celulelor stem, cele prelevate la nastere sunt cel mai simplu de obtinut, fara a afecta in vreun fel copilul sau mama.

Celulele stem au fost folosite cu succes pentru a trata boli precum leucemia, unele tipuri de cancer, boala Hodgkin, talasemia majora, precum si cazuri severe de anemie. Prima si cea mai mare banca de celule stem din Romania este Cord Blood Center Medical, care pe langa serviciile obisnuite ale unei banci de celule stem, ofera si ajutor financiar si medical clientilor sai.

In cei aproape 8 ani de existenta, peste 65.000 de familii din Romania s-au interesat de un [pret pentru recoltare celule stem]( http://www.cordcenter.ro/recoltare_celule_stem.html) si au optat pentru aceasta procedura cu Cord Blood Center Medical. Ceea ce a facut diferenta in alegerea primei banci de celule stem din Romania a fost calitatea serviciilor si procesarea integrala a sangelui placentar pentru cresterea sanselor de reusita a unui eventual transplant .

Cord Blood Center Medical face parte din Grupul International Cord Blood Center, care a eliberat grefa pentru primul transplant autolog cu celule stem din Europa, aceasta fiind doar una din calitatile ce recomanda serviciile acestei banci familiale. Avand o experienta de peste 15 ani in domeniul banking-ului de celule stem aceasta este cotata in topul registrelor publice internationale.

Daca in urma cu o decada Romania nu beneficia de pe urma potentialului oferit de cercetarile in domeniul celulelor stem, azi te poti bucura de existenta unei banci de succes de celule stem si de multitudinea de cercetari si studii clinice care au loc anual in lume pentru a-i asigura copilului tau un viitor mai bun. Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul Cord Blood Center Medical.

Powered by [SEO monitor](http://pinterest.com/buntstudio/seo-monitor/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută