Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

Să auzim doar de bine!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Să auzim doar de bine! Share Să auzim doar de bine!


În mod normal ne aflăm într-o perioadă a anului în care suntem constat îndemnați să fim mai buni, să zâmbim necunoscuților pe stradă, să-i ajutăm cum putem pe nevoiași, să dăruim.

Partea tristă este că oriunde mă uit în jur nu văd decât oameni cenușii, triști, apăsați de griji, deprimați, complet imuni la moșii crăciuni care le surâd din vitrinele luxoase ale magazinelor.

Nu vreau să polemizez inutil, parcurgând toate subiectele arzătoare și actuale din presă, sunt alții mult mai competenți care-o pot face mai rapid și mai bine. Una peste alta, treaba nu-i a bună deloc. Iar noi nu avem prea multe opțiuni. Putem să stăm cuminți pe canapele și să butonăm până la plictis telecomanda ditai plasmei cumpărate împreună cu alte nimicuri inutile în Black Week-ul de
anul acesta, sau putem să punem mâna și să ne informăm, că doar de aia suntem plini de tablete, mac book-uri și telefoane mai deștepte decât noi.

Bine ar fi ca toată informația pe care o îngurgităm să o și filtrăm și eventual să ne ajute la ceva. Bine ar fi să mai ieșim din casă, să dăm puțin nas în nas cu ceea ce se întâmplă în lumea reală și să ignorăm pentru câteva ore ce vedem/ auzim la televizor.

Bine ar fi să facem abstracție de pasivitatea noastră cea de toate zilele, măcar acum, în al 13-lea ceas, măcar acum, la sfârșit de an. Nu de alta, dar ar fi mult mai bine să încheiem într-o notă pozitivă un an care are un ’13 în coadă!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută