Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

Dubstep party – Scuba in Control!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dubstep party – Scuba in Control! Share Dubstep party – Scuba in Control!


Vineri, 13 decembrie 2013, începând cu ora 22:00, Scuba va mixa în Control Club din Bucureşti, în cadrul celei de-a doua petreceri din acest an, Basswise. Suportul local este oferit de Ada Kaleh, Herne şi Călin.

A doua petrecere Basswise din luna Decembrie îl aduce în prim-plan pe Scuba, unul dintre artistii care au influentat masiv scena dubstep, prin productiile sale de înalta calitate si prin intermediul propriului label, legendarul, Hotflush Recordings.

Scuba a devenit cunoscut si pentru productiile sale techno sub aliasul SCB, fiind printre primii artisti care au fuzionat dubstep cu sunetele reci si industriale ale Berlinului. Scuba nu a obtinut doar o rezidenta la faimosul club Berghain dar promoveaz si propriul clubnight, Substance, alaturi de artisti precum Mala, Kode9 sau DBridge.

Mereu inovator, cea mai recentă producţie a lui Scuba este melodică şi muzicală, dar în acelaşi timp şi devastator de grea. Cu ultimul său album “Triangulation”, clasat deja în fruntea topurilor peste tot în lume, Scuba a primit confirmarea ca ceea ce a realizat poate fi considerat o operă de artă.

Biletele se pot achiziţiona în seara evenimentului, de la intrarea în club, la preţul de 25 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută