Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

„Sunt un orb”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „Sunt un orb” Share „Sunt un orb”


La sfarsit de an, pe data de **30 decembrie**, incepand cu **orele 19:00**, indragitul actor **Horatiu Malaele** va urca pe scena **Teatrului Elisabeta**, la cererea publicului, pentru a cincea oara, in rolul magnific pe care il interpreteaza cu imens succes in cel mai indragit recital al momentului – **”Sunt un orb”**.

Spectacolul este unul umoristic, plin de viata, caracteristic stilului inconfundabiul abordat de marele actor, caruia nu ii lipsesc ingredientele care ii dau sens si culoare: muzica, poezia, improvizatia. Actorul **Horatiu Malaele** ii va introduce pe cei prezenti in atmosfera bunei dispozitii si va imbina in armonie perfecta comedia cu literatura prin pleiada de poezii despre dragostea animalieră, picturală, de mamă, de soţie, prin versurile lui **Nichita Stănescu, Teodor Pâcă, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Ţărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet etc**.

Bilete sunt disponibile la pret general de 49 ron in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din Bdul. Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta – Bdul. Regina Elisabeta nr.45, D’Arte Foto – Libraria Eminescu, magazinele EuroGsm si online prin www.vreaubilet.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută