Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

Concert Jazzappella @ Teatrul Mignon

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert Jazzappella @ Teatrul Mignon Share Concert Jazzappella @ Teatrul Mignon


V-ati gandit vreodata cum suna muzica jazz fara acompaniament muzical, reproducand doar vocal sonoritatea instrumentelor? Altfel spus, cantata a cappella? Suna altfel, suna Jazzappella.

Grupul vocal **Jazzappella** este primul quintet din Romania care a avut curajul sa abordeze acest gen muzical. Dupa ce au fost invitati sa cante pe scenele catorva dintre cele mai importante festivauri de jazz din Romania, Festivalul de Jazz de la Timisoara sau Satu Mare, in Piata Festrivalului “George Enescu” cu ocazia zilelor Radio Romania Muzical sau la Sala Radio împreună şi alături de Big Bandul Radio, Jazzappella te invita sa traiesti experienta acustica a cappella pe propria piele.

" "

Cei cinci membrii ai grupului (Elena Moroşanu, Ana-Cristina Leonte, Ana Bancescu, András Zoltán si Bogdan Tudor) impreuna cu revista Jazz Compass te asteapta marti, 17 decembrie, ora 21:00, la Teatrul Mignon sa asculti un concert de jazz a cappella, in cadrul seriei Tuesday Jazz @ Mignon.

Repertoriul va include piese de jazz contemporan, piese de pop-rock cunoscute în aranjamente de jazz, compoziţii proprii, dar şi aranjamente originale ale unor piese specifice sarbatorilor de iarna.

Intrarea este 30 lei.

Te asteptam la Teatrul Mignon pentru o seara de jazz a cappella de neratat!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută