Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

Doi ani de teatru În Culise

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Doi ani de teatru În Culise Share Doi ani de teatru În Culise


În Decembrie reflectoarele se mută pe **Teatrul În Culise** pentru că sărbătorește doi ani de spectacol! Între **15 și 17 Decembrie** vă aşteptăm în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 să vă bucurați de o avanpremieră și de cele mai bune producții În Culise.

Am crescut și ne-am mutat mai aproape de voi. Ne-ați urmat cu aceeași bucurie de la început și ne-am întâlnit în fiecare seară să trăim câte-o poveste. Acum vrem să vă oferim această aniversare și să vă încântăm cu un spectacol nou-nouț (**Conversații cu mafia**) și cu alte două zile în care cele mai bune producții În Culise vor putea fi vizionate cu **intrare liberă**.

Evenimentul va fi însoțit de **expoziția de pictură** cu vânzare **”Iarna din Noi”** în cadrul căreia vor fi expuse lucrările pictoriței **Monica Darac**.

În doi ani de existență, Teatrul În Culise a crescut nu numai în vârstă, ci și în numărul de spectacole, în calitate, în spațiu, în aplauze, în numărul de actori și în numărul de spectatori. A ajuns și pe meleaguri provinciale, s-a plimbat pe la festivaluri și-a smuls zâmbete și reacții de la orădeni, tulceni, ieșeni, băcăuani și brașoveni.

În cei doi ani visul s-a transformat în realitate. **Cristian Bajora**, directorului Teatrului În Culise, a reușit să creeze și să susțină o comunitate activă, a iubitorilor de teatru independent. **Actorii au devenit un brand**, iar spectatorii au început să înțeleagă acest fenomen care poartă numele de În Culise: un teatru ”altfel”, cu spectacole neconveționale și actuale, care oferă publicului mai mult decât o simplă poveste spusă pe scenă, o experiență de neuitat, care nu poate fi retrăită în niciun alt spațiu independent.

Fără nume mari şi fără bani mulţi, actorii din Culise și-au pus amprenta pe fenomenul teatral independent din Bucureşti, devenind un brand cunoscut în rândul consumatorilor de teatru („nebunii frumoşi din Culise”).

Înainte de evenimentul aniversar, Cristian Bajora transmite: *”Ne dorim să vă mulțumim vouă, cei care ne-ați acordat votul de încredere și-ați pășit În Culise pentru că sunteți cea mai bună motivație de a continua. Promitem să vă surprindem și să vă încântăm cu spectacole care să fie cât mai aproape de sufletele voastre. Vă așteptăm la teatru!”*

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută