Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

Turneul naţional REGAL VIENEZ începe astăzi la Bârlad şi continuă în alte 19 oraşe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Turneul naţional REGAL VIENEZ începe astăzi la Bârlad şi continuă în alte 19 oraşe Share Turneul naţional REGAL VIENEZ începe astăzi la Bârlad şi continuă în alte 19 oraşe


Spectacolul REGAL VIENEZ porneşte astăzi într-un nou turneu, pe meleagurile româneşti. Evenimentul ce aduce sărbătorile în paşi de vals, de mai bine de un deceniu, va trece anul acesta prin 20 de oraşe şi va încălzi inimile spectatorilor cu îndrăgitele acorduri ale lui Strauss, dar şi cu alte secvenţe muzicale bine cunoscute.

Dacă vreţi să luaţi parte la un spectacol absolut, la care ţinuta de gală a muzicienilor este întregită de instrumente accesorizate cu…papion, iar valsul clasic alternează cu îndrăzneţul French can-can nu pierdeţi REGALUL VIENEZ!

Programul turneului este următorul:

– 9 decembrie – Bârlad – Teatrul V I Popa
– 10 decembrie – Brăila – Teatrul Maria Filotti
– 11 decembrie – Galaţi – Teatrul Fani Tardini
– 12 decembrie – Tulcea – Teatrul Jean Bart
– 13 decembrie – Constanţa – Casa de Cultură a Sindicatelor
– 14 decembrie – Buzău – Sala Consiliului Judeţean
– 15 decembrie – Călăraşi – Sala Consiliului Judeţean
– 16 decembrie – Târgovişte – Casa de Cultură a Sindicatelor
– 17 decembrie – Giurgiu – Teatrul Valah
– 18 decembrie – Bucureşti – Palatul Naţional al Copiilor
– 19 decembrie – Ploieşti – Casa de Cultură a Sindicatelor
– 20 decembrie – Piteşti – Casa de Cultură a Sindicatelor
– 21 decembrie – Câmpulung Muscel – Casa De Cultură a Sindicatelor
– 22 decembrie – Braşov – Sala Reduta
– 23 decembrie – Iaşi – Sala Operei Naţionale
– 24 decembrie – Focşani – Teatrul Pastia
– 25 decembrie – Paşcani – Casa de Cultura
– 26 decembrie – Piatra Neamţ – Casa De Cultură a Sindicatelor
– 27 decembrie – Roman – Casa De Cultură a Sindicatelor
28 decembrie – Suceava – Casa De Cultură a Sindicatelor

Biletele pentru turneul naţional sunt disponibile la casa de bilete a fiecărei săli de spectacol şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro şi www.bilete.ro

[REGALUL VIENEZ](http://youtu.be/-mSCsMja3Nk) va fi insufleţit de vocea vibrantă a Marinei Raddis – Prim solistă a Operei Naţionale din Chişinău, iar împreună cu EASTERN ROYAL ORCHESTRA va sosi în țara noastră binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiază de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numarul 1 al lumii.

EASTERN ROYAL ORCHESTRA din Sankt Petersburg revine de mai bine de un deceniu în ţara noastră. Condusă de dirijorul Daniil Zaharov şi de concert maestro Natalia Rachenko din Moscova, orchestra internaţională compusă din 27 de instrumentişti de primă clasă va întreprinde un turneu în marile oraşe europene.

[REGALUL VIENEZ](http://youtu.be/hbALzoy8L3w) este un spectacol foarte iubit, deoarece este genul de eveniment la care publicul devine parte din show. Prin dinamica extraordinară a reprezentaţiei, orchestra cucereşte spectatorii, care se transformă în parte activă a showului, animând cu aplauze furtunoase evoluţia spectacolului.

Dirijorul Daniil Zaharov explică: “publicul din România este incredibil de receptiv. Se întâmplă adesea ca spectatorii să fie cei care dictează tempoul spectacolului, eu nefăcând altceva decât să duc mai departe spre orchestră indiciile lor.”

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută