Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

Teatrul Ion Creangă și Casa de Balet prezintă spectacolul “Spărgătorul de nuci”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teatrul Ion Creangă și Casa de Balet prezintă spectacolul “Spărgătorul de nuci” Share Teatrul Ion Creangă și Casa de Balet prezintă spectacolul “Spărgătorul de nuci”


Teatrul Ion Creangă și Casa de Balet au pregătit, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, un proiect special pentru copii și adulți. Astfel, la Sala Rapsodia, pe 14 și 15 decembrie, cu începere de la ora 11.00, publicul este invitat să descopere, prin intermediul unui spectacol de balet, o frumoasă interpretare a basmului “Spărgătorul de nuci”.

Binecunoscuta poveste scrisă de E.T.A. Hoffmann, în versiunea celebrului autor Alexandre Dumas, devine o producție artistică unică și complexă, ce reunește pe scenă atât profesioniști în domeniu, cât și elevi ai Casei de Balet. Coregrafia este semnata de Cătălina Tudor și Carmen Ene, iar printre invitații speciali ai evenimentului se numără și prim-soliști ai Operei Naționale București.

" "

*Noi colaborăm cu Teatrul Ion Creangă de câțiva ani, însă este pentru prima dată când punem în scenă un astfel de spectacol, deschis publicului larg. Este o premieră pentru noi, dar și pentru teatru. Din câte știu eu, până acum, nu s-a mai montat o reprezentație de balet la Teatrul Ion Creangă, este un alt gen de spectacol, dar care sperăm să placă publicului.* declară Sorin Tudor, manager Casa de Balet.

Publicul tradițional de teatru, admiratori ai baletului clasic, toți iubitorii artelor frumoase sunt așteptați la un spectacol magic! Biletele s-au pus deja în vânzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creangă, de pe str. Lipscani nr. 53, și la sediul Casei de Balet, din Calea Dorobanți, nr. 127.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută