Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

SCUBA, Ada Kaleh @ Control Club

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SCUBA, Ada Kaleh @ Control Club Share SCUBA, Ada Kaleh @ Control Club


Gazda evenimentului va fi **Control Club**, iar local support este asigurat de către un nou proiect marca Indie Jules – Ada Kaleh (strictly vinyl business), precum și Herne, parte a binecunoscutului colectiv Origami Sound și nu în ultimul rând, Călin.

Biletele se găsesc la intrare toată noaptea la prețul de 25 de lei. Evenimentul va începe la ora 22:00.

Scuba: [Live (Official Video)](http://www.youtube.com/watch?v=SiFmvbNqW7g)

[SCUBA (Hotflush)]( https://www.facebook.com/OfficialScuba)

**Scuba** ( Paul Rose ) este fondatorul label-ului de o mare influență și în mod constant de înaltă calitate Hotflush Recordings. A pornit jucând un rol în anii de formare a sunetului pe calea undelor pirat din Londra și a ajuns să aducă la viață ringuri de dans de pe tot globul, îmbinând un bandaj de comunicate excelente între Hotflush și imprintul de profil înalt Soul Jazz, Scuba aduce propria unicitate muzicală suntelui Dubstep.

Mereu inovator, cea mai recentă producție a lui Scuba este melodică și muzicală, dar în același timp și devastatr de grea. Label-ul Hotflush a fost mereu un incubator de creație pentru unii dintre cei mai originali producătorii și o gândire avansată a dubstepului, inclusiv Distance, Joy Orbison, Mount Kimbie, Pangaea, Loefah, Toasty,Slaughter Mob, Vaccine, Gravious, Marlow, Boxcutter. Hotflush – împreună cu celelalte imprinturi Paul Rose – Abucs , Scuba și HF2 poate fi întotdeauna invocată printer numele ce împing sunetul dubstep în direcții noi și interesante. Cu ultimul său album ” Triangulation”, clasar deja în fruntea topurilor peste tot în lume, album ce a fost salutat ca o operă de artă.

Ada Kaleh (Ada Kaleh Romania)

https://www.facebook.com/AdaKalehRomania

**Ada Kaleh** este un concept de artă multimedia românesc, inspirat de povestea adevărată a insulei Ada Kaleh. Pe insulă, oamenii trăiau într-o strânsă comunitate,un mediu familial cu un puternic sentiment de respect pentru natură. Construcția de la Portile de Fier de pe Dunăre a dus la dispariția acestei insule.

Ada Kaleh este reprezintă acum crearea unui voiaj sonic pentru spiritul insulei prin utilizarea tehnicilor moderne de design de sunet cu o abordare minimalistă, organică și intrinsecă.

Experiența este completată de proiectii video spectaculoase, care scufundă mintea într-o călătorie de iluminare a corpului într-o frenezie de dans.

[LINK EVENIMENT FACEBOOK] (https://www.facebook.com/events/1412600958976616/)

LINE-UP:

☢ SCUBA (Hotflush Recordings)
☢ Ada Kaleh (Ada Kaleh Romania)
☢ Herne (Origami Sound)
☢ Calin

– Club Control
– Constantin Mille 5
– Vineri 13.12.2013

Biletele se gasesc la intrare la pretul de 25 de Lei.

Organizator: Basswise Crew

Acreditari presa: alina@coloring.ro

SPONSORI:

– [OLMECA] (https://www.facebook.com/olmecatequila)
– [GROLSCH] (http://www.facebook.com/ExperimentalistRO)

**PARTENERI MEDIA**

Vibe FM, 1Music Channel, Anyplace, BestMusic.ro, Best-Event.ro, Beatfactor.ro, BeUnderground.ro, djsets.ro, E-Girl, GetLokal, HipMag.ro, Highsound.ro, iConcert.ro, InOras.ro, InStilulMeu.ro, Mixtopia.ro, MusicAddict.ro, Metropotam.ro, Nights.ro, Orasulm.eu, Party People, Port.ro, RoEvents, Sofresh.ro, SZE.ro, Sapte Seri, Suburban.ro, Sekazone.ro, Tilllate, TheVandalList.com, The Party Tracker.com, VICE.com/ro, Urban.ro, Zile și Nopti, Zonga, Ziarul Ring

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută