Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

La Bucureşti, Demis Roussos le-a oferit fanilor o seară magică!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Bucureşti, Demis Roussos le-a oferit fanilor o seară magică! Share La Bucureşti, Demis Roussos le-a oferit fanilor o seară magică!


Fani din toate colturile lumii au venit la Bucuresti pentru a-si vedea idolul. Din Germania, Spania, Italia, Belgia si chiar Brazilia zeci de fani au facut pentru Demis o atmosfera senzationala. Dotati cu bannere, postere si alte materiale cu celebrul cantaret, acestia au fredonat impreuna cu el toate melodiile si au dansat si aplaudat frenetic!

Si Demis a avut grija sa le arate fanilor toata dragostea si aprecierea sa, spunandu-le: „Prieteni dragi, va ofer muzica si dragostea mea… ma ofer pe mine… voua. Dumnezeu sa va binecuvanteze!” Asa cum ii sta bine unui adevarat entertainer, Demis a comunicat cu fanii pe tot parcursul concertului, intrebandu-i dupa fiecare melodie daca se simt bine si daca sunt gata de distractie, adresandu-le foarte des celebrele sale intrebari: „Are you ready??? Are you OK???” Si-a declarat iubirea pentru fani, spunand: „Va iubesc! Sunteti minunati! Si pentru ca sunteti minunati, va voi da si mai multa muzica! Sunteti pregatiti???” La un moment dat, artistul a cerut sa fie aprinse luminile in sala pentru a-i invita la dans pe spectatori si pentru a-i vedea cum danseaza!

Demis a adus Craciunul mai aproape de spectatori, emotionandu-i cu „White Christmas”, „First Noel”, „Silent Night” dar si cu celebrele sale hituri: „My Friend The Wind”, „Forever And Ever”, Goodbye My Love Goodbye”… Asrtistul a completat show-ul de Craciun cu cateva acorduri menite sa sublinieze partea distractiva si plina de veselie a spectacolului, piesa cu influente grecesti „Dinata Dinata” fiind cea care i-a ridicat la dans chiar si pe cei mai seriosi dintre spectatori.

Concertul a durat aproximativ 2 ore si a avut doua parti, intre care a fost strecurata o pauza de 20 de minute. Demis s-a bucurat dupa fiecare melodie (si chiar si in timpul pieselor) de aplauze si ovatii pline de iubire din partea fanilor. In public au putut fi zarite si celebritati locale, precum Radu Groza sau Mirabela Dauer.

„Cu lacrimi in ochi am ascultat concertul lui Demis Roussos si cu lacrimi in ochi ii multumesc fiului meu pt invitatia la aceasta sublima intilnire muzicala.” Spunea dupa spectacol o doamna ce venise tocmai de la Targu Mures pentru acest concert.

In ciuda varstei inaintate si a starii sale de sanatate, maestrul Demis a reusit sa ii impresioneze pe fani prin prestatia sa. Demis Roussos stie sa faca show si este un adevarat entertainer, creand de nenumarate ori, de-a lungul anilor, show-uri de exceptie. Asa a fost si show-ul de aseara: unul magic, pe care fanii nu-l vor uita prea curand, acestia declarand: „A fost o seara magica, un concert superb! Le dorim tuturor sarbatori fericite, sanatate si multa bucurie in suflet, asa cum am primit noi acum!”

Maestrul Demis Roussos va sustine un concert de Craciun si la Cluj-Napoca, la Sala Sporturilor, pe 7 decembrie 2013, fiind pentru prima data cand artistul sustine un concert in orasul-comoara al Transilvaniei

credit foto: Alin Craciun

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută