Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

Cum te poate ajuta o agenţie imobiliară să-ţi găseşti casa de vis

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum te poate ajuta o agenţie imobiliară să-ţi găseşti casa de vis Share Cum te poate ajuta o agenţie imobiliară să-ţi găseşti casa de vis


Identificarea apartamentului sau casei la care visezi si negocierea tuturor termenilor poate sa dureze in cazul tau cateva zile sau luni bune. Daca ai vrea sa vezi toate casele de vanzare dintr-o anumita zona pentru a o alege pe cea potrivita, probabil ca ai petrece zile intregi doar dand telefoane si irosind timp si bani.

Agentul imobiliar profesionist isi foloseste experienta, relatiile si cunostintele specifice pentru a iti gasi casa potrivita dintr-o singura vizionare. Este un lucru comun ca un agent imobiliar, dupa o discutie in prealabil, sa te invite la vizionarea a doua sau trei proprietati care sunt exact ce doresti tu. Singurul lucru pe care mai trebuie sa-l faci in aceasta situatie este sa alegi.

Un agent imobiliar va stii cum sa identifice proprietatile care te-ar putea interesa mai repede si va negocia conditiile cu proprietarul. O agentie imobiliara are, de obicei, acces la proprietati imobiliare care nu sunt promovate online si care nu apar in nici un ziar. Acestea sunt oferite spre inchiriere sau vanzare numai prin intermediul agentiilor si sunt de obicei proprietatile care arata cel mai bine si pentru care exista o reala cerere.

Agentia Marshall Imobiliare, una din cele mai profesioniste agentii din Prahova, poate oferi numeroase [garsoniere din Ploiesti]( http://www.marshall-imobiliare.ro/ro/vanzare/garsoniere) sau [case de vanzare din Ploiesti]( http://www.marshall-imobiliare.ro/ro/vanzare/case-vile) care nu sunt de gasit in anunturile publice si care ofera conditii mult mai avantajoase. In plus, agentii Marshall Imobiliare trateaza cererile fiecarui client in mod diferit, incercand sa afle care sunt cerintele acestuia si sa identifice proprietatea imobiliara perfecta.

Pentru ca agentul imobiliar sa isi poate face treaba si sa gaseasca proprietarea imobiliara pe care o doresti, trebuie sa ii oferi toate datele care l-ar putea ajuta sa faca acest lucru. Descrie in detaliu cerintele tale si modul in care iti imaginezi garsoniera sau casa pe care o doresti, zonele pe care le preferi, facilitatile pe care le vrei aproape si conditiile cu care esti de acord.

Un agent profesionist isi va folosi reteaua vasta de contacte pentru a gasi o proprietate care sa fie exact asa cum iti doresti. Acesta va identifica anunturile false, va investi ore intregi pentru a discuta cu proprietari pentru a afla cum este fiecare proprietate si chiar va viziona proprietatile pentru ca, in final, sa iti poata recomanda numai acele proprietati care respecta conditiile pe care le-ai stabilit.

Agentia imobiliara te poate ajuta sa economisesti timp, sa cheltuiesti mai putin, sa gasesti casa pe care o doresti si chiar sa obtii un pret mai bun pentru casa dorita.
.

Powered by [SEO monitor](http://www.manager.ro/articole/ultima-ora/totul-despre-seo-monitor-app-prima-aplicatie-de-seo-pentru-manageri-31817.html)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută