Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

Crăciun Vienez la Sala Palatului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Crăciun Vienez  la Sala Palatului Share Crăciun Vienez  la Sala Palatului


La editia speciala din acest an a concertului **Craciun Vienez** de la Sala Palatului, doi invitati speciali cu glasuri divine si interpretari muzicale remarcabile vor introduce audienta in atmosfera specifica sarbatorilor de iarna tipic vieneze.

In Ajunul Craciunului, pe 21 decembrie, soprana [**Theresa Krugl**](http://www.youtube.com/watch?v=qc-vHvWWJrk
) și baritonul [**Thomas Weinhappel**](http://www.youtube.com/watch?v=ILZryr0KsR4&list=UU4UjKo4O93QonjJRL-CW6DQ
) vor evolua pentru prima data pe scena Salii Palatului alaturi de celebrul dirijor **Russell McGregor** si de membrii orchestrei **Johann Strauss Ensemble**.

La numai 22 de ani, soprana Theresa Krugl, este cunoscuta si apreciata pentru tehnica vocala exceptionala si energia pozitiva pe care o transmite cu usurinta publicului spectator, iar baritonul Thomas Weinhappel, absolvent ”magna cum laude” al Conservatorului de Opera din Viena si fost membru al celebrului grup coral ”Vienna Boys Choir”, detine un talent muzical aparte puternic evidentiat in numeroase roluri interpretate in filme si piese de opera jucate pe marile scene din Elvetia si Viena.

A devenit deja o traditie pentru publicul roman sa se intalneasca, in preajma Craciunului, cu „regii valsului vienez”. Pentru al 9-lea an consecutiv, membrii Johann Strauss Ensemble ii invita pe spectatori la o calatorie in pasi de vals, polka sau mazurka, sub bagheta magica a charismaticului dirijor Russell McGregor.

Editia speciala a concertului ”Craciun Vienez” din acest an, reprezinta o incursiune in lumea celor mai faimosi compozitori ai lumii, precum Strauss, Lehar, Beethoven, Haydn, Mozart si Schubert, dar va include si celebrele teme de Craciun ale lui Johann Sebastian Bach precum si colinde arhi-cunoscute, interpretate in engleza, germana sau romana.

Biletele pentru acest spectacol de traditie pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Teatrul Elisabeta, Teatrul National Bucuresti, stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center (etaj 2) si online prin www.vreaubilet.ro, www.bilet.ro, www.ticketnet.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro sau in oficiile Postei Romane si in magazinele INMEDIO, Germanos semnalizate Bilete.ro.

Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, astfel:
VIP-260 Ron, Cat.1- 210 Ron, Cat.2-160 Ron, Cat.3-110 Ron, Cat.4-70 Ron.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută