Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

Delicii marca Samsara Foodhouse

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Delicii marca Samsara Foodhouse Share Delicii marca Samsara Foodhouse


În perioada de timp care precedă Crăciunul este prescris să se postească. Postul are atât accepțiunea de abstinență de a mânca alimente mai ales de origine animală, dar și ouă și lactate, cât și aceea de formă rituală de asceză fiziologică, asociată adesea cu exerciții de purificare spirituală. Restaurantul vegetarian și raw-vegan Samsara Foodhouse nu este dedicat doar celor care care vor să elimine produsele animale din alimentația lor sau să mănânce în totalitate numai alimente vegane crude, ci tuturor celor care năzuiesc la o îmbunătățire a nutriției lor. Descoperă în meniul Samsara Foodhouse rețete de post savuroase, precum orez din conopidă cu sfeclă roșie și ciuperci umplute, supă-cremă de avocado, raw-cake cu cătină și portocale, grâu câmpenesc cu sos de ardei roșii, sushi, falafel cu sos de mentă, cușcuș verde cu spanac marinat, paste din dovlecel cu sos de roșii și felul de mâncare raw a cărui poză alăturată te poftește să-l guști – piure de broccoli cu sos dulce-acrișor și ciuperci. Postul înseamnă a mânca și a trăi altfel: a te bucura pe deplin de roadele naturii și ale grădinii și a economisi timp pe care îl poți petrece împreună cu cei dragi. Astfel, trebuie să reușim să înțelegem că în post nu suntem niște naufragiați cu câteva conserve…și fără nici un deschizător.

Moderator, precum postul
Larisa Ionesi

Samsara Foodhouse
Ludwig Roth 5
www.samsara.ro
https://www.facebook.com/samsara.foodhouse

“Ingredientele sunt combinate corect din punct de vedere nutrițional şi variat în ceea ce privește gusturile (care întotdeauna, dar întotdeauna, se discută), astfel încât rezultatul să fie pe gustul și pe placul fiecăruia dintre voi”.
 
Echipa Samsara Food House

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută