Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/12/2013
Arhiva Zile si Nopti

Au început înscrierile la Gala Voluntariatului Nemțean

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Au început înscrierile la Gala Voluntariatului Nemțean Share Au început înscrierile la Gala Voluntariatului Nemțean


Asociația CREED- Centrul de Resurse Economice și Educație pentru Dezvoltare, alături de partenerii săi, dă startul nominalizărilor la prima ediţie a **Galei Voluntariatului Nemțean**, competiţie județeană ce premiază activitățile de voluntariat din mai multe domenii de activitate.

Competiția Gala Voluntariatului Nemțean, aflată la prima sa ediție, este realizată cu sprijinul Prefecturii Județului Neamț, Primăriei Piatra Neamț, postul regional de televiziune Est TV, site-ului de știri CityNeamț, Ziarului Realitatea, Central Plaza Hotel precum și al altor instituții sau organizații care sprijină voluntariatul.

" "

Timp de două săptămâni (**27 noiembrie – 12 decembrie 2013**), grupurile de inițiativă locale, organizaţiile neguvernamentale și instituţiile publice care lucrează cu voluntari, precum și companiile care își implică angajații în proiecte de voluntariat sunt invitate să îşi nominalizeze reprezentanții, accesând www.creedromania.wordpress.com.

Competiția **premiază** și **aduce recunoaştere publică** voluntarilor, proiectelor de voluntariat şi coordonatorilor de voluntari din județul Neamț. Nominalizările se realizează exclusiv online, pe e-mail la adresa galavoluntariatuluinemtean@yahoo.ro prin transmiterea formularului adecvat categoriei de nominalizare de pe blogul www.creedromania.wordpress.com, până la data de **12 decembrie 2012**, ora 23:59.

Nominalizaţii trebuie să-şi fi derulat activitatea pe durata anului 2013 sau să facă parte din proiecte aflate în derulare, cu condiţia ca acestea să fie suficient de avansate pentru a permite raportarea unor rezultate preliminare concrete.

Procedura de selecție include analiza juriului extern asociației CREED – Centrul de Resurse Economice și Educație pentru Dezvoltare, care va fi format din personalități ale județul Neamț. Câștigătorii vor fi anunțați public și premiați în data de *18 decembrie 2013, la Gala Voluntariatului Nemțean*.

GAL_VOL_NT este un eveniment care oferă un loc de cinste voluntarilor din județul Neamț, o binemeritată recunoştere publică a oamenilor care dăruiesc în mod constant din timpul, energia şi abilităţile lor pentru a-i ajuta pe cei din comunitate.

Aceast eveniment este organizat în cadrul proiectului SET – Sunt European Tânar, proiect derulat de către asociația CREED cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Tineret în Acțiune gestionat în România Agenția Națională pentru Programe Comunitare în domeniul Educației și Formării Profesionale.

Mai multe informaţii privind regulamentul, precum şi condițiile de nominalizare sunt disponibile pe blog-ul www.creedromania.wordpress.com

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută