Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

URMA la Teatrul Național Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii URMA la Teatrul Național Cluj Share URMA la Teatrul Național Cluj


Săptămâna aceasta fanii URMA au un mare motiv de bucurie: trupa lor preferată le va oferi un show de neuitat, care marchează aniversarea a 10 ani de URMA. Astfel, după un deceniu de la înființare, URMA revine în orașul în care s-a născut, susținând un concert extraordinar pe scena Teatrului Național, marți, 3 decembrie de la ora 19.00.

Evenimentul are însă o dublă valență, cu această ocazie trupa lansându-și cel mai nou material discografic, albumul “Lost End Found”, cizelat timp de patru ani. „Lost End Found” va fi oferit publicului într-un format inedit, mai exact un jurnal fotografic de 120 de pagini cu imagini spectaculoase surprinse de Radu Dumitrescu (fotograful formației pe întreg parcursul călătoriei muzicale „Lost End Found”. Acesta a fost înregistrat în studiourile ISV, avându-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes și conține 11 piese, dintre care amintim „Cine iubește și lasă”,„Terminus” și „All Wrong” și va fi disponibil în format digital începând cu data de 28 noiembrie, distribuit internațional în cadrul celor mai cunoscute magazine digitale, printre care iTunes, GooglePlay, Amazon, Deezer și Spotify.

Show-ul de la Teatrul Național va fi urmat în Diesel Club de o discuție cu trupa, respectiv de proiecția concertului/interviului filmat de Cătălin Ștefănescu, TVR, în decembrie 2009. Biletele pentru concertul de la Cluj costă între 29 și 88 de lei și pot fi achiziționate de la birourile Diesel Club (Piața Unirii nr. 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall (Centrul Info), în rețeaua Eventim și on-line, prin eventim.ro.

Marți 3 decembrie
Teatrul Național Cluj
P-ța Ștefan cel Mare 2 – 4
Diesel Club
P-ța Unirii 17
22.00
Detalii:
https://www.facebook.com/dieselcluj

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută