Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ce ziceți de un gyros la Doner Kebab & Grill?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce ziceți de un gyros la Doner Kebab & Grill? Share Ce ziceți de un gyros la Doner Kebab & Grill?


Deși prefer pauzele de masă lungi și dese (în limita în care timpul mi-o permite), trebuie să recunosc că există câteva locuri în oraș pentru care fac mereu excepții. Nu știu dacă este din cauze olfactive, dar de fiecare dată când se nimerește să trec pe lângă Doner Kebab & Grill, brusc mi se face foame și nu pot rezista tentației de a staționa. În urmă cu câteva săptămâni vă povesteam despre kebab-ul absolut senzațional pe care îl puteți servi pe Bulevardul Eroilor, la numărul 16, la Doner Kebab & Grill.

Între timp, curiozitatea m-a împins să exploatez noi opțiuni culinare, în aceeași locație, astfel încât am descoperit Gyrosul. Asemănător Doner Kebab-ului Turcesc sau Shaormei Arăbești, gyrosul este gătit după o rețetă autentic grecească, carnea proaspătă de porc fiind condimentată și asezonată cu un delicios sos tzatziki, roșii, ceapă și cartofi prăjiți, amestecul servindu-se într-o plăcintă specială, pita, prăjită pe grill. Astfel, nu trebuie să faceți decât “o mică călătorie” în centrul Clujului, nicidecum până în Grecia, pentru a vă delecta cu un produs tipic grecesc.

Bineînțeles, opțiunile gastronomice pe care le aveți la Doner Kebab & Grill sunt numeroase, printre ele numărându-se și celebrul kebab sau shaorma arăbească, sfatul meu este însă, în cazul în care nu sunteți chiar hotărâți pe un meniu anume, să apelați cu încredere la sfaturile și recomandările personalului amabil și prietenos, care vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere! Fie vorba între noi, toate preparatele de la Doner Kebab & Grill sunt delicioase, așa că nu trebuie să vă faceți griji. Cât despre prețuri, vă puteți convinge și singuri că aici mâncarea bună este mai mult decât accesibilă!

Doner Kebab & Grill
Eroilor 16
Tel: +40 731 369 453
donerkebabgril@yahoo.com
https://www.facebook.com/pages/Doner-kebabgrill

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.