Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ce înseamnă supraveghere video de calitate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce înseamnă supraveghere video de calitate Share Ce înseamnă supraveghere video de calitate


Siguranta casei sau a bunurilor tale este cruciala, insa cat de bine ti le protejezi depinde foarte multe de alegerea unui sistem de [supraveghere video](http://www.ultramaster.ro/supraveghere-video-securitate.html) si a unor [camere de supraveghere]( http://www.ultramaster.ro/supraveghere-video-securitate/camere-supraveghere-securitate.html) de foarte buna calitate.

Un sistem de supraveghere trebuie sa fie fiabil, usor de instalat si de administrat astfel incat sa existe in cat mai multe locuri, sa fie functional si sa capteze imagini de foarte buna calitate.

Sistemele de supraveghere video sunt, de cele mai multe ori, folosite pentru a identifica agresorul sau infractorul si sunt foarte eficiente, insa in acest caz conteaza foarte mult calitatea imaginii captate. Fiecare cadru conteaza si o imagine de calitate a profilului infractorului poate sa duca la identificarea mai rapida a acestuia.

Sistemele preferate de catre companiile de profil sunt cele bazate pe camere de supraveghere IP cu senzor de imagine cu rezolutie mare care ofera un raport excelent pret calitate si ofera imagini de inalta rezolutie, de aproximativ 3 megapixeli, adica de aproape 10 ori mai multe detalii decat cele oferite de un sistem analog. Astfel, pentru supravegherea unui obiectiv vor fi necesare chiar mai putine camere de supraveghere, reducandu-se astfel costul total al sistemului de supraveghere.

Transmisia datelor este sigura, se poate face prin cablu de date, fibra optica sau wireless prin WiFi si se poate chiar folosi reteaua existenta. Imaginile sunt disponibile si pe calculatorul personal, tableta sau smartphone-ul tau in timp real, daca doresti acest lucru, astfel ca un sistem de supraveghere devine cu atat mai util cu cat il poti folosi pentru a.

Supravegherea in timp real este relevanta in cazurile in care calitatea de a supraveghea activitati in desfasurare imaginilor este satisfacatoare. Companiile de profil, precum UltraMaster, pot sa iti puna la dispozitie cele mai noi echipamente si sisteme, dar si consultanta necesara pentru a alege un sistem de supraveghere pe IP potrivit situatiei si chiar instalarea si configurarea acestuia.

In magazinul online UltraMaster poti gasi toata gama de sisteme de securitate precum sistem de alarma, supraveghere video, interfon, video interfon, monitorizare GPS, usi de garaj, grilaje, control acces, dar si altele.

Specialistii UltraMaster iti pot recomanda un sistem de securitate integrat, coerent si cu subsisteme compatibile intre ele provenite de la un singur furnizor verificat.

In sistemele de securitate rabatul la calitate nu isi are locul. Investeste in sisteme de supraveghere de calitate care te vor ajuta sa iti tii casa, bunurile sau afacerea in siguranta.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută