Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ştii ce apă bei?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ştii ce apă bei? Share Ştii ce apă bei?


În general chiar dacă nu toata lumea utilizează apa de reţea pentru băut, marea majoritate gătim cu ea, facem ceai, cafea , etc.
Recomandăm tuturor celor care utilizează apa din puţ forat sau din fântână să facă un **buletin de analiză** al apei înainte de a o folosi atât pentru uz menajer cât şi pentru băut.

Doar pe baza unui buletin de analiză se poate stabili corect **sistemul necesar pentru potabilizarea apei**. Problemele uzuale care apar sunt depăşiri ale limitei admise la nitriţi, nitraţi, amoniu, fier, mangan, duritate.

Recomandăm montarea unui **sistem de filtrare** şi pe apa de reţea , sunt multe zone din ţară unde duritatea este destul de mare chiar dacă este furnizată de către comunitate.

În aceste cazuri folosim **filtre de impurităţi, lămpi UV şi dedurizatoare montate pe conducta principală**,iar la chiuveta din **bucătărie** recomandăm **un sistem cu Osmoza Inversă** care este un ansamblu format din mai multe filtre şi se obţine o apă pură. Acest sistem cu osmoza este usor de montat şi în apartament.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută