Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

Stelele Moscovei pe Gheaţă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Stelele Moscovei pe Gheaţă Share Stelele Moscovei pe Gheaţă


Bobrin Ice Theatre –**“Stelele Moscovei pe Gheaţă”** – aşteaptă cu nerăbdare cea de-a treia întâlnire cu publicul din România. Compania va susţine show-uri în **Bucureşti**, pe **18 decembrie**, la **Sala Polivalentă** şi în **Braşov**, pe **17 decembrie**, la **Patinoarul Olimpic**.

*“Suntem încântaţi să revenim în România, deoarece aici publicul ne primeşte cu dragoste şi căldură. Vă invităm în decembrie la un spectacol de poveste, Spărgătorul de Nuci , pe muzica minunată a lui Piotr Ilici Ceaikovski. Anul 2013 este unul special pentru Compania noastră, deoarece în noiembrie am sărbătorit cea de-a 60-a aniversare a unuia dintre cei mai ingenioşi şi mai mari artişti patinatori ai lumii: Igor Bobrin – campion european, mondial, campion al Uniunii Sovietice, Maestru Emerit al Sporturilor şi antrenor onorat al Rusiei, talentat artist şi director artistic al Companiei noastre, Bobrin Ice Theatre. De 3 decenii facem înconjurul lumii susţinând spectacole în mai mult de 50 de ţări, dar publicul din România şi-a câştigat în inimile noastre un loc special, fiind cel mai ospitalier şi entuziast. Pe curând, România!”* – au declarat artiştii.

Show-urile susţinute în România de **“Stelele Moscovei pe Gheaţă”** au fost doi ani la rând sold out. Programul din acest an va conţine în prima parte **“Spărgătorul de Nuci”**, iar în partea a doua o **“Gală a Campionilor”**, cu uimitoare dansuri solo, de pereche şi de grup.

Pregăteşte-te să petreci o seară cu marii campioni ai gheţei! Pe **18 decembrie**, de la ora **19.30**, la **Sala Polivalentă** din **Bucureşti**, pe un patinoar cu gheaţă naturală!

Spectacolul **“Stelele Moscovei pe Gheaţă”** va aduce bucurie şi în sufletele locuitorilor din **Braşov**, unde patinatorii ruşi vor susţine recitalul fabulos pe gheaţa **Patinoarului Olimpic** pe **17 decembrie**, de la ora **19.00**.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului naţional-cultural **”Artă contra drog – 2013″**, iniţiat de **Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film “Dracula”** şi **CIADO România**, în parteneriat cu **Ministerul Tineretului şi Sportului** şi **Ministerul Educaţiei Naţionale**

.
Biletele se găsesc la casele de bilete ale Sălii Polivalente, Sălii Palatului, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro şi în magazinele partenere.

În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de: 200 lei categoria VIP; 150 lei categoria I; 100 lei categoria a-II-a; 75 lei categoria a-III-a.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută