Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

Complex Lostrița

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Complex Lostrița Share Complex Lostrița


**O zonă mirifică**. La poalele muntelui Igniș. Aici, la 15 km de Baia Mare, Complexul Lostrița capătă înțelesul cuvântului deosebit: **deosebit** prin păstrăvăria proprie și modernă, **deosebit** prin eleganța motelului ale cărui camere matrimoniale, camere cu 2 sau 3 paturi, dotate cu camere de baie proprii, oferă 52 locuri de cazare, **deosebit** prin intimitatea restaurantului și prin gustul fin al preparatelor, dar mai ales al păstrăvilor, **deosebit** prin calitatea serviciilor oferite.

Aici, păstăvii au un gust și o savoare deosebită, datorită furajării ecologice și a apei naturale de munte în care sunt crescuți. Păstravul se pregătește după rețete proprii: la grătar, prăjit la tava și păstrav prăjit pe piatră – specific acestei zone.

În incinta complexului sunt amenajate locuri pentru servitul mesei în aer liber – “ciupercuțe” și terasă. Barul restaurantului este dotat cu cele mai renumite sortimente de băuturi, într-o gamă variată oferindu-vă peste 100 de cocktail-uri după rețete originale.

Compelex Lostrița vă oferă și o sală de conferințe echipată cu retroproiector, TV și sistem DVD oferind spațiul potrivit unor reuniuni sau întâlniri de afaceri. Iar de curând în incinta complexului s-a amenajat un salon vânătoresc decorat cu trofee de vânătoare.

Ca să vă convingeți singuri vă așteptăm cu mult drag pe strada Blidari, nr. 13 B, Blidari, Maramureș iar pentru rezervări ne puteți contacta la tel. 0262.270.216

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută