Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

Unde poţi merge pentru o ecografie abdominală sau transvaginală

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Unde poţi merge pentru o ecografie abdominală sau transvaginală Share Unde poţi merge pentru o ecografie abdominală sau transvaginală


Ecografia este o inovatie medicala a secolului nostru. Prin aceasta interventie non-invaziva si care nu iradiaza se pot investiga diverse afectiuni banuite sau stiute fara a afecta in vreun fel organismul. Insa, pentru a fi eficienta, ecografia trebuie realizata in anumite conditii.

Este necesara folosirea celor mai bune echipamente, pregatirea potrivita pentru fiecare interventie si interpretarea rezultatelor de catre medici specialisti.

Hilmi Medical Center este unul din locurile in care poti realiza o [ecografie abdominala]( http://www.hilmi.ro/informatii-medicale/ecografia-abdominala/) sau o [ecografie transvaginala]( http://www.hilmi.ro/informatii-medicale/ecografia-transvaginala/) in conditii moderne si cu cele mai noi echipamente.

Vei primi instructiuni clare in legatura cu modul in care trebuie sa te pregatesti pentru ca ecografia sa fie un succes, poti fi programat oricand ai timp si tot procesul se realizeaza cu un maxim de profesionalism.

Ecografia abdominala este o investigatie des folosita pentru a genera imagini ale unor structuri din interiorul organismului. Acest test este folosit pentru a identifica calculii biliari, a detecta formatiuni canceroase la nivelul ficatului, blocaje renale, lichid la nivelul organelor interne, marimea splinei sau latimea aortei.

Rezultatele acestei investigatii sunt critice uneori si trebuie interpretate de medici specialisti. Inainte de aceasta investigatie trebuie sa nu mananci nimic si sa consumi doar lichide negazoase.

Ecografia transvaginala este o metoda non-invaziva de a investiga uterul si ovarele si este o metoda de analiza foarte precisa. Se poate efectua si la inceputul sarcinii si se poate vedea embrionul format incepand cu saptamana a 5-a de sarcina. Deoarece aceast procedeu nu iradiaza este perfect sigur pentru aceste situatii si nu dauneaza embrionului in nici un fel.

Acest tip de ecografie este folosit pentru a determina daca sarcina a avansat corespunzator, pentru a evalua riscul de pierdere a nasterii, dar mai este folosit de medici pentru a depista numeroase afectiuni ginecologice precum chisturi ovariene, sangerari anormale, menstruatii neregulate, dureri sau sarcini extrauterine.

O astfel de ecografie dureaza intre 15 si 45 de minute, in functie de scopul ei, iar medicii din cadrul Hilmi Medical Center te vor sfatui in legatura cu modul in care trebuie sa te pregatesti pentru aceasta procedura.

Hilmi Medical Center include 12 cabinete medicale si o varietate larga de specialitati deservite de medici cu referinte excelente si care dispun de unele din cele mai noi si avansate echipamente medicale.

Powered by [SEOmonitor](http://www.agora.ro/stire/agentia-seo-monitor-revolutioneaza-industria-de-profil-cu-seo-monitor-app)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută