Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

Concert de Gala: Arii din Opere celebre cu dirijorul Tiberiu Soare şi Silvestri Orchestra

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert de Gala: Arii din Opere celebre cu dirijorul Tiberiu Soare şi Silvestri Orchestra Share Concert de Gala: Arii din Opere celebre cu dirijorul Tiberiu Soare şi Silvestri Orchestra


*“Cand deschid o partitura, vin spre mine culori, parfumuri, senzatii tactile:
dur, aspru, rugos, catifelat, moale, rece, incandescent.
E o experienta sinestezica.”* Tiberiu Soare

[Fundatia Calea Victoriei]( http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/) va invita joi, 28 noiembrie, de la 19:00, in monumentala **Sala de Marmura a Palatulului Cercului Militar National**, la un spectaculos concert sub bagheta charismaticului dirijor [Tiberiu SOARE]( http://www.pentrucemergemlaopera.ro/2010/tiberiu-soare/).

Acest concert sustine primul proiect editorial al Fundatiei Calea Victoriei, care va transforma, cu ajutorul dumneavoastra, senzationalele conferinte din seria [Pentru ce mergem la Opera?]( http://www.pentrucemergemlaopera.ro/) intr-o frumoasa carte adresata melomanilor, dar si tinerilor curiosi sa descopere un univers vibrant. Cartea cuprinde povestile fascinante dezvaluite de Tiberiu Soare despre opere, balete celebre si compozitorii acestora.

Pentru ca un public mai larg sa se bucure de continutul extrem de interesant al acestor conferinte inedite, ne propunem sa publicam in martie 2014 cartea „PENTRU CE MERGEM LA OPERA”, semnata de Tiberiu Soare. Ne dorim sa adunam fondurilor necesare realizarii acestei carti speciale, prin implicarea entuziasta a iubitorilor de muzica, a admiratorilor dirijorului Tiberiu Soare si a prietenilor fundatiei.

La concertul din 28 noiembrie, va invitam sa ne bucuram impreuna de arii celebre din opere – care vor avea capitole dedicate in carte – interpretate de soprana [Irina IORDACHESCU]( http://www.irinaiordachescu.com/) si baritonul [Jean Kristof BOUTON]( http://www.operaiasi.ro/jean-kristof-bouton/), acompaniati de tinerii si talentatii muzicieni din [Silvestri Orchestra]( https://www.facebook.com/SilvestriOrchestra), sub coordonarea violonistei [Monica BALASOIU]( http://www.youtube.com/watch?v=KbcMNsj0WA0&feature=c4-overview&list=UUhyqveReDYbY7cms8xpcwBA), concert maestru.

De asemenea, pe parcursul serii, vom viziona secvente spectaculoase din conferinte, intr-un scurt film pregatit de regizorul [Vlad TRANDAFIR]( http://www.colturidebucuresti.net/vlad-trandafir) si vom organiza o mica licitatie pentru cei care doresc souveniruri muzicale, legate de proiectul nostru.

Prezenta la eveniment va aduce si beneficiul de a fi printre primii cititori si sustinatori ai cartii noastre. Taxa de participare este:

• 50 lei – pentru a sustine publicarea cartii in martie 2014, prin plata in avans a unui exemplar cu autograf si participarea la concertul de gala;
SAU
• 100 lei – pentru a sustine publicarea cartii in martie 2014, prin plata in avans a unui exemplar cu autograf, participarea la concertul de gala, plus mentionarea numelui dvs. pe pagina dedicata sponsorilor si partenerilor.

Proiectul nostru [Pentru ce mergem la Opera?]( http://www.pentrucemergemlaopera.ro/), conferinte derulate in 2012 si 2013, a fost premiat in vara anului 2013 cu premiul III la [Gala Societatii Civile]( http://www.galasocietatiicivile.ro/winners.php), sectiunea Arta si Cultura.

[Aici]( : http://www.pentrucemergemlaopera.ro/
) puteti gasi mai multe detalii despre acest proiect

Urmariti spotul proiectului [„Pentru ce mergem la Opera?”] (http://www.youtube.com/watch?v=vxTFLQD-8J0&feature=youtu.be)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută