Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

La vida de los peces / Viața Peștilor @ La un ceai

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La vida de los peces / Viața Peștilor  @ La un ceai Share La vida de los peces / Viața Peștilor  @ La un ceai


Joi, 14 noiembrie, de la ora 19:00 puteți viziona în cadrul Ceainăriei [La Un Ceai](https://www.facebook.com/LaUnCeai.ro?directed_target_id=0) (Strada Luigi Cazzavillan nr. 25) un film emoționant de o frumusețe aparte: La vida de los peces | Viața Peștilor distribuit în România de [Transilvania Film](https://www.facebook.com/TransilvaniaFilm?directed_target_id=0).

“La vida de los peces” urmărește povestea unui tânăr, Andres, întors pentru scurtă vreme în țara sa de baștină: Chile. El o regăsește la petrecerea unui prieten, întâmplător sau nu, pe Beatriz , femeia pe care o iubește de atâta vreme, femeia care i-ar putea schimba destinul.

Dialogurile celor doi invocă o sumedenie de trăiri și amintiri cu o forță impresionantă. Veți veți vedea nu un film ci o trăire în stare pură și vă veți scufunda în acvariul unui tumult de sentimente.

Parteneri: CinemaRX, KoolHunt, Gratuitor.ro, Teen Press

Intrarea este liberă, însă vă rugăm să faceți rezervări la 0724 017 318

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută