Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

2 Years Anniversary Of Times Pub @ Times Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 2 Years Anniversary Of Times Pub @ Times Pub Share 2 Years Anniversary Of Times Pub @ Times Pub


Luni, 11.11.2013, TIMES Pub Braşov aniversează doi ani de existenţă, eveniment care va fi celebrat într-un mod inedit. Aşa cum v-am obişnuit în ultimii doi ani, luni, începând cu ora 22:00, vă aşteaptă o întreagă noapte dedicată muzicii live.

2 Years Anniversary va reuni aproximativ 130 de artişti de la trupele alături de care v-ați simțit cel mai bine la petrecerile noastre, care vor transforma Times Pub în scena cea mai mare a României. Distracţia, muzica live şi prietenia sunt ingredientele unei seri de neuitat doar în TIMES Pub.
Printre cei care ne vor fi alături luni seara, putem să îi enumerăm pe:

– Trupa Sase
– Trupa A5ha
– Za Band Live
– MARFAR
– FreeStay
– Daniel Lazar
– Silviu Pașca | The Guy
– Trupa Dilema
– Emanuel Mirea Band
– Trupa Pasager
– Trupa Friends
– BENETONE Band
– Acustica
– Tavi Clonda Band
– The Mob
– The Funky Gang
– Trupa 13
– Trupa Youvenis
– The Rock
– Lucian Frâncu

&more to be announced

TIMES Pub a luat naştere în urma unei dorinţe pe care mulţi braşoveni o aveau – dorinţa de a petrece o seară plăcută, alături de prieteni, acompaniaţi de muzică live de calitate. Fiind un concept inedit, TIMES Pub a reuşit să se impună ca cel mai bun pub din oraş, dar mai ales ca locul unde fiecare se poate simţi în largul său.

Au trecut 730 de zile în care în TIMES Pub am avut loc peste 373 interpretări live şi multe surprize pe care le-am oferit prietenilor noştri. Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în decursul acestor doi ani şi promitem să devenim şi mai buni. Vă aşteptăm să petrecem în TIMES!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută