Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

Dăruieşte un zâmbet!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dăruieşte un zâmbet! Share Dăruieşte un zâmbet!


Campania umanitară **“Dăruiește un zâmbet!”** desfăşurată de **ELIANA mall** în colaborare cu Asociaţia Speranţa pentru copii a ajuns la cea de-a treia ediţie.

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, [ELIANA mall]( https://www.facebook.com/ElianaMallBv) şi asociaţia [Speranţa pentru copii]( http://www.sperantapentrucopii.ro/) organizează acțiuni speciale pentru copiii orfani sau care provin din familii dezorganizate sau prea sărace pentru a-i întreține!

Cele două acţiuni vor avea loc în zilele de 16 şi 23 noiembrie 2013. La fiecare acţiune vor participa aproximativ 60 de copii de la centrele de plasament din jurul Braşovului (Codlea, Budila, Târlungeni). **ELIANA mall** le va asigura momente educative şi distractive în acelaşi timp: piesa de teatru Dl Goe pentru copiii mai mari, iar pentru cei mici un clovn şi jocuri interactive.

În cadrul atelierelor organizate de asociaţia Speranţa pentru copii cei mici vor confecţiona decoraţiuni, cărţi poştale şi alte lucruri specifice sărbătorilor. Bineînţeles copiii vor primi un mic cadou surpriză datorită colaboratorilor [Vel Pitar]( https://www.facebook.com/velpitar) şi [Reinert]( https://www.facebook.com/Reinert.Martinel)!

**Stă în puterea ta să faci fericit un copil de Crăciun!**

Cumpără cărţi poştale sau decoraţiuni de Crăciun realizate de copii în cadrul atelierelor pentru a ne sprijini în acest demers! Produsele vor putea fi achiziţionate de la standul Asociației din cadrul complexului **ELIANA mall**. Banii obţinuţi din vânzarea acestor produse vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de haine şi încălţăminte pentru copiii orfani de la centrele de plasament din judeţul Braşov.

Cei care doresc informaţii suplimentare sau doresc să se implice în acest proiect, se pot adresa reprezentanţilor asociației [Speranţa pentru copii]( https://www.facebook.com/speranta.copii) la numărul de telefon 0721.331.935 sau pe e-mail, la adresa: office@sperantapentrucopii.ro

Pentru detalii accesaţi pagina de Facebook [ELIANA mall]( https://www.facebook.com/ElianaMallBv) sau site-ul www.eliana-mall.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută