Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

Recital actoricesc Isabelle Huppert în cadrul Zilelor Filmului Coreean

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recital actoricesc Isabelle Huppert în cadrul Zilelor Filmului Coreean Share Recital actoricesc Isabelle Huppert în cadrul Zilelor Filmului Coreean


În perioada **15-17 noiembrie, Cinema Elvira Popescu** va găzdui **Zilele Filmului Coreean**. Proiecțiile vor debuta cu prezentarea în premieră în România a filmului **„In Another Country”** în regia lui **Hong Sang-soo** și având-o în rolul principal pe celebra **Isabelle Huppert**.

Organizat de Ambasada Republicii Coreea, evenimentul aduce la Bucureşti câteva dintre cele mai interesante filme coreene de artă ale anului 2012, titluri premiate la festivaluri internaţionale de prestigiu, precum Cannes sau Veneţia.

Prezent în Competiția festivalului de la Cannes, în 2012, filmul lui **Sang-soo Hong**, “Da-reun na-ra-e-seo / In another country” este o colaborare inedită între regizorul coreean şi celebra actriţă franceză **Isabelle Huppert**, pe care o regăsim într-un triplu rol: trei personaje (fiecare cu istoria sa personală) întâlnesc în acelaşi loc, aceeași oameni, dar nu cu aceeași încărcătură emoțională și nici cu aceleași implicații.

Într-o ţară care nu îi aparţine, Coreea de Sud, Anne a întâlnit, întâlneşte şi va întâlni pe o plajă turistică, obișnuiții locului, care o vor face să trăiască de fiecare dată o experienţă diferită, dar din ce în ce mai aproape de răspunsul spiritual pe care toate cele trei personaje interpretate de Huppert îl caută.

Timp de trei zile, publicul bucureştean va avea ocazia unică de a viziona în cinema filme coreene de artă, greu accesibile în afara festivalurilor internaţionale de film. Biletele vor fi disponibile la casieria cinematografului Elvira Popescu.

Zilele Filmului Coreean sunt organizate la Bucureşti de Ambasada Coreei în România, cu sprijinul Samsung şi Daewoo Mangalia Heavy Industries.

Parteneri media: Digi24, Radio România Cultural, Zile și Nopți, Sub25.ro, postmodern.ro, modernism.ro, orasulm.eu, filmreporter.ro, cinefan.ro, coopertativaurbana.ro, veiozaarte.ro, alternativ.ro, gingergroup.ro, Vice, studentie.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută