Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/10/2013
Arhiva Zile si Nopti

Nikolai Demidenko: Concert cu Orchestra

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nikolai Demidenko: Concert cu Orchestra Share Nikolai Demidenko: Concert cu Orchestra


Festivalul Serile Lipatti se va încheia ca o adevarată sărbătoare prin prezența marelui pianist rus Nikolai Demidenko, care va susține la Ateneul Român două concerte alături de Orchestra Filarmonicii George Enescu și sub conducerea muzicală a celebrului dirijor român Christian Badea și un recital de pian.

Nikolai Demidenko este un pianist rus de talie mondială, finalist al competițiilor Montreal (1976) și Ceaikovsky (1978), profesor la Menuhin School of Music și la University of Surrey, Marea Britanie. A fost acompaniat de marile orchestre ale lumii, printre care Moscow Radio Symphony Orchestra, London Philharmonic Orchestra, London Symphony, Royal Philharmonic și St. Petersburg Philharmonic.

Controlul tehnic suprem și acuratețea la turație mare sunt elementele lui de rezistență, mai exact, este vorba de claritatea pe care o găsim în cele mai dense și complexe structuri și poezia cea mai expresivă pe care o redă în interpretare.

– Când: 31 octombrie, 1-2 noiembrie, orele 19.00
– Unde: Ateneul Roman

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută