Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/10/2013
Arhiva Zile si Nopti

Tur nocturn la Castelul Bran. Proiectie ”Nosferatu”. Halloween After Party

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tur nocturn la Castelul Bran. Proiectie ”Nosferatu”. Halloween After Party Share Tur nocturn la Castelul Bran. Proiectie ”Nosferatu”. Halloween After Party


Contele Dracula a decretat: **petrecerea de Halloween de la [Castelul Bran](http://bran.zilesinopti.ro/locuri/castelul-bran.html)** se va organiza în acest an, sâmbătă, 2 noiembrie. Castelul va deschide porțile petrecăreților la ora 19.00 și va da semnalul de închidere dupa ora 01.00.

Contele s-a pregătit și în acest an pentru vizitatorii care-i vor trece pragul casei. Îi va însoți într-un tur de noapte prin încăperile reședinței sale, stropit cu un **shot de vodkă neagră în temnița castelului** și cu un **pahar de vin roşu în curtea interioară**. De la petrecere nu vor lipsi ielele, zânele rele, care vor încerca, prin cântec și dans, să fure mințile celor mai slabi de inimă.

" "

Cum gazda serii este un cinefil convins, acesta își va conduce oaspeții în **cortul amplasat special în Parcul Regal** pentru a urmări, de la 19.30, filmul ”Nosferatu”. Proiectul face parte din [**Dracula Film Hororr&Fantasy Festival**](http://draculafilm.ro/program-filme-2/).

La final, începând cu 21.30, se va da startul petrecerii **”Halloween After Party”**.
Nu uitaţi să vă costumaţi!

Se vor pune in vanzare doua categorii de bilete. Biletele se vor achizitiona in seara respectiva, de la casierie.

– 50 RON – acces in Castel – tur nocturn cu Contele Dracula, black vodka shots, vin rosu, dansul ielelor
– 75 RON – accest in Castel + Cort – tur nocturn cu Contele Dracula, black vodka shots, vin rosu, dansul ielelor, proiectie film, after party (DJ session, visuals, animatie)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută