Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/10/2013
Arhiva Zile si Nopti

Tiriac Auto prezintă doua maşini clasice din colectia personală a lui Ion Ţiriac la SAB 2013

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tiriac Auto prezintă  doua maşini clasice din colectia personală a lui Ion Ţiriac la SAB 2013 Share Tiriac Auto prezintă  doua maşini clasice din colectia personală a lui Ion Ţiriac la SAB 2013


**Salonul Auto Bucuresti 2013** desfasurat in incinta complexului **Romaero Baneasa** se apropie de sfarsit, acesta fiind ultimul weekend in care vizitatorii pot vedea cateva din cele mai noi modele de masini lansate anul acesta, dar si modele clasice rar vazute pe drumurile din Romania sau sa participe la promotii atractive.

**Tiriac Auto** isi asteapta vizitatorii in cel mai mare stand din cadrul salonului cu o selectie de modele care au primit o serie de distinctii la saloanele internationale, dar si masini clasice usor de recunoscut. Vedetele standului sunt noul Mercedes Clasa S, in una din primele aparitii in tara noastra si noul Jaguar F-Type, masina desemnata ca avand cel mai bun design din lume in 2013.

La stand puteti sa va urcati la volanul noului model Hyundai i10 de clasa mini, foarte dotat si perfect pentru oras sau modelul ix35 Facelift, proaspat lansat, care vine cu un design imbunatatit si performante foarte bune ale motorului corelate cu un consum extrem de mic.

In plus, la targ puteti admira doua modele clasice din **colectia personala a lui Ion Tiriac** si anume modelul Jaguar SS1 Tourer fabricat in 1935, un model care a fost vedeta a numeroase filme clasice si un simbol al anilor 30 si modelul Ford F100 din 1965, foarte la moda in ani 60 si greu de gasit in Europa.

Concursurile si promotiile realizate in parteneriat cu Tiriac Leasing si Allianz Tiriac continua si in week-end, iar vizitatorii sunt asteptati sa se inscrie la tombola ce are ca premiu un week-end de test drive cu modelele Ford Kuga, Hyundai ix35 Facelift, [**Jaguar XF**](http://www.tiriacauto.ro/promotii/jaguar-xf-la-un-pret-special-32.500-euro-fara-tva-10621856) , Range Rover Evoque, [**Mercedes-Benz Clasa C**](http://www.tiriacauto.ro/auto-noi/mercedes-benz-clasa-c-220-cdi-blueefficiency-transmisie-manuala-10628476) si Mitsubishi ASX. De asemenea, orice model prezentat poate fi achizitionat in cadrul salonului auto cu un discount important.

Powered by [SEO monitor](http://www.agora.ro/stire/agentia-seo-monitor-revolutioneaza-industria-de-profil-cu-seo-monitor-app)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută